Netflix a lansat trailerul documentarului „Schumacher” la 30 de ani de la debutul marelui campion în Formula 1

1 lună in urmă 24

Filmul documentar „Pilot, idol, legendă”, care îl are în centrul atenţiei pe Michael Schumacher, va fi lansat la nivel global pe 15 septembrie, informează Gazeta Sporturilor.

Netflix a lansat miercuri, 25 august, trailer-ul documentarului, chiar în ziua care s-au împlinit 30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în F1. Filmul documentar „Pilot, idol, legendă” va fi lansat pe micile și marile ecrane începând cu 15 septembrie.

„În această zi, acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia. Astăzi, Netflix lansează trailerul oficial pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher”, au anunţat cei de la Netflix.

„Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă și o ambiție de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – și în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susținut de familia sa”, au adăugat cei de la Netflix.

Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial în Formula 1, a împlinit în ianuarie 52 de ani, însă are în continuare mari probleme medicale, după accidentul din 2013.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă