Nervi la finalul partidei AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1. Faza care i-a enervat la culme pe sârbi. ”Dacă marcam?”

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Faza din minutul 90+3, atunci când sârbii au beneficiat de un corner care nu s-a mai executat pentru că a fluierat arbitrul finalul de meci, i-a enervat la culme pe sârbi.

”Dacă marcam în urma acestui corner? Trebuia să lași faza” i-au reproșat sârbii arbitrului de centru.

Antrenorul Dejan Stankovic și-a ieșit din minți, s-a dus și s-a certat și cu arbitrii, cărora le-a reproșat că trebuie să mai lase acea fază, dar apoi s-a calmat și le-a transmis jucătorilor săi să nu mai tensioneze în plus atmosfera.

După 3-3 în tur, Steaua Roșie a sperat la o minune pe ”San Siro”. A și marcat un gol, dar în final a plătit tribut celor trei goluri încasate la Belgrad.

VIDEO cu momentul tensionat de la finalul meciului AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1

AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1. Elevii lui Stankovic părăsesc Europa League după o luptă superbă

AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu rezervă, a condus din minutul 9, după ce Kessie a înscris de la 11 metri. Steaua Roșie și-a revenit imediat și a egalat în minutul 24, prin El Fardou Ben, care a înscris cu un șut superb în diagonală.

După pauză, Steaua Roșie a forțat și a ratat ocazii importante. Gobeljic a fost eliminat în minutul 70, dar Steaua Roșie a jucat la fel de bine și în zece oameni. Împinși de la spate de Stankovic, jucătorii Stelei nu au reușit să împingă mingea în plasă pe final, dar lasă o figură frumoasă în Europa League.

AC Milan a suferit enorm pentru această calificare, după pauză fiind introduși și Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic și Theo Hernandez. S-a terminat 1-1, iar AC Milan s-a calificat în optimile de finală.

VIDEO cu rezumatul partidei AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă