Nepotul lui Ilie Balaci, Hristu Sofianu, abia așteaptă să debuteze la FC U Craiova și este fascinat: „Mi-a venit să cad din picioare”

2 luni in urmă 39

Unul dintre nepoții lui Ilie Balaci a ajuns și la FC U Craiova! Hristu Sofianu abia așteaptă să joace pentru echipa lui Adrian Mititelu și recunoaște ce emoții a avut atunci când a semnat contractul de fotbalist profesionist.

În vârstă de 17 ani, Hristu Sofianu a dezvăluit cum a primit vestea cea mare și a recunoscut ce a moștenit de la Ilie Balaci, bunicul său.

FC U Craiova va juca în etapa a patra din Liga 1 pe data de 7 august, de la ora 18:30, în deplasare, cu Academica Clinceni. Echipa antrenată de Adrian Mutu are o victorie în primele trei etape.

Nepotul lui Ilie Balaci, Hristu Sofianu, fascinat de FC U Craiova: „Mi-a venit să plâng!”

Dragoș Albu, Robert Popa, Mario Enache și Radu Negru sunt patru dintre tinerii jucători ai alb-albaștrilor în care patronul oltenilor își pune mari speranțe, însă Hristu Sofianu poate și el să apară în curând în echipa antrenată de Adrian Mutu. Asta chiar dacă FC U Craiova va mai aduce doi jucători străini, așa cum a aflat ProSport.

„Am avut un gol în stomac mare, mi-a venit să plâng, m-am simțit mândru de mine. Domnul meu antrenor, Turcu Ovidiu, mi-a cerut să-i aduc buletinul. Când am ajuns, mi-a zis: bună Hristu, stai aici să-ți facem contract. Mi-a venit pur și simplu să cad jos din picioare!

Nu am avut nicio replică, nu am putut spune niciun cuvânt. Pentru mine FC Universitatea Craiova este cel mai frumos club din România. Am moștenit de la Ilie Balaci pasele în profunzime”, a declarat Hristu Sofianu.

The post Nepotul lui Ilie Balaci, Hristu Sofianu, abia așteaptă să debuteze la FC U Craiova și este fascinat: „Mi-a venit să cad din picioare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă