Nepoţii reginei Elisabeta a II-a, la catafalcul monarhului. William și Harry, în uniformă militară | VIDEO

1 săptămână in urmă 52

Nepoţii reginei Elizabeth a II-a au stat de veghe la catafalcul monarhului, sâmbătă seară, timp de aproximativ 15 minute, la Westminster Hall, potrivit BBC. Prințul Willliam și Harry au purtat uniforme negre, în timp ce restul nepoților erau îmbrăcați în negru complet.

Este pentru prima dată în istorie când nepoții unui monarh au participat la ceremonie. Cei opt nepoți ai reginei Elisabeta a II-a au participat la priveghiul bunicii lor de la Westminster Hall. Este vorba de prințul de Wales și ducele de Sussex, William și Harry, dar și verișorii lor, Peter Phillips, Zara Tindall, prințesele Beatrice și Eugenie, Lady Louise Windsor și James, vicontele Severn.

@royalfamilychannel The Queens eight grandchildren hold vigil over her coffin ? #QueenElizabethII #Queen #RoyalFamily #LyingInState #London #Vigil #PrinceWilliam #PrinceHarry ♬ original sound – The Royal Family Channel

În tăcere și cu capetele plecate, cei opt veri stăteau în diferite puncte din jurul sicriului, în timp ce mulțimile continuau să treacă pe lângă.

Prințul de Wales a stat în frunte, iar Harry în spate. Ambii au purtat uniformă neagră, la cererea regelui Charles.

Aceștia au ajuns la Westminster Hall în jurul orei 20:00, ora României, iar priveghiul a durat aproximativ un sfert de oră.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă