Nepoții prințesei Diana, mesaj pentru bunica pe care n-au cunoscut-o niciodată: „Ne gândim mereu la tine”

1 lună in urmă 1

Prințesa Charlotte și prințul George, ajutați de frățiorul lor, prințul Luis, au realizat o felicitare înduioșătoare de Ziua Mamei pentru regretata lor bunică, prințesa Diana, informează Metro.co.uk.

Copiii pe care îi au prințul William și Katy Middleton i-au adus un omagiu bunicii pe care nu au reușit să o întâlnească niciodată.

În vârstă de 7 ani, prințul George a scris pe o felicitare de culoare verde: „Dragă bunicuță Diana, „La multi ani!”, de ziua mamei. Te iubim foarte mult și ne gândim mereu la tine. Cu dragoste, de la George.”

La rândul ei, prințesa Charlotte a notat, pe o hârtie roz: „Draga bunicuță Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubim foarte mult. Și tata îți duce lipsa. Cu multă dragoste, Charlotte”.

Micul Louis, de doi ani, s-a asigurat că nu este lăsat deoparte și pus „amprenta” pe felicitare, desenând o inimioară.

Kate a folosit contul Twitter al Familiei Regale pentru a posta o fotografie alb-negru a lui William, aflat în brațele mamei.

 „Ne gândim mereu la tine”Prințesa Diana cu prințul William în brațe / FOTO: Hepta

„Pentru toate mămicile de pretutindeni, vă dorim o zi specială a mamei”, a fost mesajul transmis sub această fotografie.

William și Kate au publicat felicitările copiilor lor pe conturile lor de socializare cu mesajul: „Anul acesta, Ziua Mamei va fi diferită din nou. Mulți dintre noi ne vom afla departe de cei dragi, dar așteptăm cu nerăbdare un moment în viitorul nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa din nou mama”.

„Dar pentru cei care sunt în doliu, zia de astăzi poate fi deosebit de dificilă. În fiecare an, de Ziua Mamei, George, Charlotte și Louis fac felicitări pentru William, în care amintesc de bunica lor, Diana”, s-a mai notat în mesaj.

Cei doi au postat și un desen în creion cu munți, copaci și flori, pe care prințul George l-a făcut pentru bunica sa.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă