Nepoata lui George Floyd a fost împușcată la doar 4 ani. Motivul șocant al atacului asupra familiei

2 săptămâni in urmă 17

Tragedie în familia lui George Floyd. Nepoțica lui în vârstă de numai 4 ani a fost împușcată, iar motivul este unul de-a dreptul șocant. Se pare că Arianna Delane ar fi fost victima unei lovituri țintite. La momentul împușcăturii, patru adulți și doi copii se aflau în casa de pe bulevardul Yellowstone, când a avut loc împușcătura.

A fost împușcată nepoata de 4 ani a lui George Floyd

Acum câteva zile, micuța Arianna Delane a fost supusă unei intervenții chirurgicale în Houston, după ce fetița de 4 ani a fost împușcată. Gloanțele i-au perforat ficatul și un plămân și i-au rupt trei coaste. Fetița a fost transportată de urgență la spital, acolo unde medicii s-au luptat să-i salveze viața.

Tatăl Ariannei a spus că totul s-a întâmplat subit, iar fata lui de doar 4 ani a fost împușcată în timp ce dormea în patul ei, în Noaptea dintre Ani, cu puțin înainte de orele 3 ale dimineții. Fetița s-a trezit și a țipat către tatăl ei, „Tati, am fost împușcată!”.

Polițiștii nu au dezvăluit un motiv și nici nu au oferit o descriere a suspectului. Cu toate acestea, părinții Ariannei susțin că știu cine este vinovat pentru atacul asupra fetiței lor, dar nu au dorit să dea detalii în privința acestui lucru.

Fetița de 4 ani împușcată în somn a fost transportată de urgență la spital și supusă unor intervenții chirurgicale. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața și sunt optimiști în privința recuperării sale complete. Momentan, nepoata lui George Floyd este internată și ținută sub supravegherea medicilor, potrivit celor de la The Sun.

Mama Ariannei este Bianca, nepoata lui George Floyd, fiica surorii acestuia, LaTonya. Micuța Arianna a participat la diverse proteste organizate în onoarea decesului lui George Floyd din 2020.

George Floyd, omorât în 2020 de către un polițist

George Floyd a fost ucis în data de 25 mai 2020, după ce a fost arestat pentru că ar fi încercat să folosească o bancnotă contrafăcută de 20 de dolari pentru a cumpăra țigări de la un magazin alimentar.

Bărbatul de culoare a fost omorât în bătaie de către polițistul Dereck Chauvin, găsit vinovat pentru crimă de gradul doi și ucidere din culpă de gradul doi. Ultimele cuvinte ale lui George Floyd au fost „Nu pot să respir!”, deoarece polițistul stătea cu piciorul pe gâtul victimei.

Orașul Minneapolis a identificat alți trei ofițeri, Tou Thao, Thomas Lane și J Alexander Kueng, care au asistat la moartea lui Floyd și nu au făcut nimic pentru a interveni. Toți au fost dați afară din Poliție.

Moartea cutremurătoare a lui George Floyd a declanșat proteste, manifestații și fenomene globale împotriva rasismului și a brutalității ofițerilor legii.

The post Nepoata lui George Floyd a fost împușcată la doar 4 ani. Motivul șocant al atacului asupra familiei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă