„Nemuritorul” din fotbalul românesc! Ciprian Petre își dorește promovarea cu FC Buzău, la 40 de ani

1 lună in urmă 20

La 40 de ani, mijlocașul Ciprian Petre își dorește promovarea cu FC Buzău și încă un sezon pe prima scenă. După ani buni și evoluții constante în prima ligă (cele mai multe în tricoul formației Gaz Metan Mediaș ), Ciprian Petre a revenit acasă, la Buzău, echipă care acum vizează playofful de promovare în prima ligă.

A refuzat cluburi din Liga 1 și i-a ales pe buzoieni care, la acel moment, jucau în Liga a treia.

Ciprian Petre își dorește promovarea cu FC Buzău în Liga 1

„E o ambiție, o nouă provocare, plus că lucrez cu Pustai, antrenorul cu care am avut cele mai mari performanțe ca sportiv. Sunt acasă și nu am simt că am luat totul de la zero, deși în această vară au fost schimbări majore, de la numele echipei, la antrenor, conducători, jucători. Până se omogenizează grupul va trece o perioadă, dar sperăm să se lege relațiile de joc cât mai rapid” a declarat Ciprian Petre, mijlocaș FC Buzău.

Fotbalistul face 41 de ani în decembrie și nu se gândește la momentul retragerii, cu toate că nu sunt puține glumele făcute pe seama vârstei lui.

„Mă bucur că încă pot juca fotbal. M-am întâlnit cu foști colegi și-mi spuneau că ei abia mai merg pe stradă și eu încă joc fotbal la nivel de liga a doua. Colegii mă respectă, dar mai sunt și glume, nu răutăcioase, ci amuzante, pentru că mulți dintre colegi sunt cu 4-5 ani mai mari decât băiatul meu. Fotbalistul face ce-i place și pe deasupra mai primește și bani, ca un hobby plătit”.

După o viață în sport, mijlocașul nu crede ca ar putea să se apuce de altceva la finalul carierei: „Vreau să rămân în fotbal, nu știu dacă în birou poate tot pe teren, lângă jucători”.

În primele trei etape FC Buzău a pierdut la limită cu Hermannstadt (2-1) și U Cluj (1-0) și un egal (1-1)  în deplasarea de la Timișoara. În etapa din week-end, buzoienii au meci la Călărași, cu Dunărea, fosta echipă a lui Cristi Pustai.

 

The post „Nemuritorul” din fotbalul românesc! Ciprian Petre își dorește promovarea cu FC Buzău, la 40 de ani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă