Nemții care pozează nud pentru români. Ce vor face cu toți banii pe care îi și donează

5 zile in urmă 4

O campanie caritabilă inedită a fost inițiată de un tânăr din Germania cu scopul de a ajuta copiii dintr-un orfelinat. Neamțul a ales să pozeze nud, iar banii vor fi donați casei de copii.

Pozează nud în scop caritabil

Un tânăr în vârsta de 30 din Germania a ales să inițieze o campanie caritabilă cu scopul de a ajuta o casă de copii din județul Satu Mare. Alexander Ens a ales să pozeze nud, iar banii să-i doneze celor 45 de copii instituționalizați de la Casa Buki.

Casa Buki din Cidreag găzduieşte 45 de copii. Cheltuielile pe timp de iarnă sunt foarte mari. Încălzirea centrului ajunge si la 1.400 euro. Proiectul „Casa Buki” aparține unei asociații private din Germania. Reprezentanții acesteia au decis înființărea unui astfel de centru la Cidreag, în județul Satu Mare, numit ”Buki – Asociaţia pentru Ajutorarea Copiilor din Estul Europei.

Tânărul Alexander Ens care etse student la biologie și kinetoterapeut a auzit de acest centru și a decis să se implice pentru a-i ajuta. Tânărul a lansat o campanie online, sub forma unei provocări. ”Buki Challenge” este o provocare care se transmite prin nominalizări, iar participanţii sunt invitaţi să se fotografieze într-un mediu extrem de rece, să pună fotografia pe pagina de Facebook a organizaţiei, după care să doneze o sumă, la alegere, acestei cauze.

Provocarea lui Alexander a trezit interesul deja a peste 100 de persoane din Germania, care au acceptat să sară în ajutor.

.” Nu vă faceţi griji: nu trebuie să săriţi toţi direct în lac. De asemenea, un deget în apă sau câinele tău în zăpadă este complet suficient”, a explicat tânărul.

Se intenționa ca aceasta campanie sa aiba loc pe o perioadă de doua săptămâni, dar întrucât numărul acestora a fost crescut în doar câteva zile s-a decis să se prelungească durata acestei provocări.

 

 

 

The post Nemții care pozează nud pentru români. Ce vor face cu toți banii pe care îi și donează appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă