Nemec s-a săturat de Dinamo și a dispărut fără urmă! Atacantul a plecat din cantonament fără să dea explicații și le-a răspuns obraznic celor din staff! | EXCLUSIV

1 lună in urmă 22

Adam Nemec nu a simțit din teren umilința trăită de Dinamo cu Clinceni pentru că atacantul slovac nu a fost prezent nici măcar pe foaie de joc. Acesta a părăsit cantonamentul de la Săftica cu o zi înainte de meci fără să dea explicații și și-a lăsat antrenorii cu ochii în soare!

Atacantul dinamovist Adam Nemec (35 de ani) a bifat în lunile martie și aprilie un singur meci (CFR- Dinamo 1-0). Acesta a stat o perioadă lungă de timp accidentat și a revenit abia etapa trecută, în Gruia. Gigi Mulțescu spera că odată cu revenirea vârfului de 1.90 m, problemele din atacul roș-albilor vor dispărea. Nu a fost așa însă! Sursele ProSport din anturajul lui Dinamo anunță că Adam s-a săturat pur și simplu de atmosfera de la Dinamo și a decis ieri să părăsească cantonamentul de la Săftica. Întrebat de Gigi Mulțescu ce face, Nemec i-ar fi răspuns zeflemitor: ”Nu e treaba voastră! Am niște probleme personale”.

Nu se știe încă dacă slovacul are de gând să se mai întoarcă la Dinamo sau are de gând să renunțe definitiv la trupa din Ștefan cel Mare. Ce este cert în acest moment este că Nemec a plecat din cantonamentul echipei fără să dea explicații și fără sa aibă acceptul staff-ului tehnic.

Nemec nu este la primul episod de acest fel. Atacantul a mai evoluat pentru ”câini” în perioada 2016-2018 și angajații clubului din acea perioadă au avut o mare problemă cu vârful de atac pentru că acesta nu băga pe nimeni în seamă. Adam nu răspundea la telefon și nu vorbea cu nimeni din conducere și din staff, în afară de Ionel Dănciulescu. Oficialii dinamoviști de atunci au povestit că Nemec are un respect deosebit pentru ceea ce a însemnat Danciu ca fotbalist și de aceea comunica cu el. Orice problemă a avut clubul de rezolvat cu Adam, aceasta a fost intermediată de Dănciulescu.

Dănciulescu a fost singurul ”oficial” dinamovist respectat de NemecDănciulescu a fost singurul ”oficial” dinamovist respectat de Nemec

Cele mai mari probleme le au în atac!

Una dintre cele mai mari probleme ale lui Dinamo este în acest moment în atac. Mulțescu l-a titularizat în jocul cu Clinceni pe Andrei Blejdea (24 de ani). Acesta este un atacant care a mai evoluat pentru FC Argeș, Pandurii și Clinceni și este departe de pretențiile lui Dinamo. ”SMURD”-ul nu a avut altă variantă pentru avanposturi având în vedere că Nemec a plecat, iar celălalt atacant experimentat din lotul lui Dinamo, Magaye Gueye, este suspendat pentru consum de cocaină. 

20 de goluri în 78 meciuri a marcat Nemec în Liga 1 pentru Dinamo

The post Nemec s-a săturat de Dinamo și a dispărut fără urmă! Atacantul a plecat din cantonament fără să dea explicații și le-a răspuns obraznic celor din staff! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă