Neluțu Varga, iureș la CFR! Anunț în direct la TV: „Șumudică și Marian Copilu, demiși! Se întoarce Dan Petrescu”

1 lună in urmă 30

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021, 00:33 / Actualizat vineri, 27 august 2021 00:45

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club.

Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Astfel, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Varga spune că toate contractele urmează a fi reziliate. Patronul CFR-ului susține că l-a demis și pe președintele Marian Copilu, dar acesta neagă. „Nu m-a demis nimeni, am plecat eu”, i-a transmis Copilu lui Radu Naum, dar ulterior a fost contrazis de Neluțu Varga: „Nu a plecat, l-am demis”.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?

Varianta vehiculată instant ca înlocuitor al lui Șumudică este Dan Petrescu, antrenorul alături de care vișiniii au câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020. 

GSP.ro v-a informat în exclusivitate despre varianta revenirii lui Dan Petrescu încă de acum 5 zile. Negocierile între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu sunt într-un stadiu avansat, revenirea „Bursucului” putând fi concretizată în următoarele zile.

Dan Petrescu este liber de contract din februarie, atunci când s-a despărțit de Kayserispor, echipa turcă fiind singura pe care Petrescu a antrenat-o după ultima despărțire de CFR, din noiembrie 2020.

Știre în curs de actualizare

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă