Neluțu Varga, apărat în conflictul cu Dan Petrescu: "Un jucător cu 12.000 € pe lună n-a jucat niciun minut în 4 ani!"

1 săptămână in urmă 21

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Unul dintre motivele conflictului este reprezentat de salariile plătite de conducere către jucătorii din lot. În acest sens, patronul lui CFR Cluj a declarat recent că fotbaliștii campioanei au venituri lunare mari, lăsând să se înțeleagă că Petrescu nu are de ce să se plângă la acest capitol. 

Marcel Pușcaș, de partea lui Neluțu Varga

Marcel Pușcaș (61 de ani) a dorit să intervină în acest conflict și i-a luat partea lui Varga. Fostul mijlocaș a dezvăluit că la CFR Cluj chiar există unele probleme legate de salariile plătite elevilor lui Petrescu și a oferit și un exemplu grăitor. 

"Nu vreau să-i dau numele, dar din informațiile mele, la CFR există un jucător plătit cu 12.000 de euro pe lună și în patru ani nu a jucat niciun minut. Nici măcar un minut. E normal, ca patron, să iei foc", a declarat Pușcaș, potrivit Realitatea Sportivă.

Neluțu Varga a dezvăluit plaja salarială de la CFR Cluj

Miercuri, Varga a vorbit despre situația financiară a clubului și a ținut chiar să spună, cu cifre, ce salarii primesc elevii lui Petrescu.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

"El vorbeşte (n.r. Dan Petrescu) că ne-a produs nouă bani? În afara faptului că în deficit a produs, n-a produs nimic. A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar.

Are 40-50 de jucători. Toţi au salarii mari. La noi nu există decât 10-15-20.000-30.000 de euro salariu. Deci astea-s salariile", a declarat Varga, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Etichete: dan petrescu , marcel puscas , nelutu varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă