Neluțu Varga, apărat de un patron din Liga 1 în scandalul cu Dan Petrescu: „Are dreptate! Antrenorul trebuie să dea explicații”

6 zile in urmă 22

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 09:20 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 09:35

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la Rapid, a comentat scandalul momentului în Liga 1, dintre patronul celor de la CFR, Neluțu Varga, și antrenorul Dan Petrescu.

Varga a confirmat că Dan Petrescu va rămâne pe banca echipei, dar continuă să-i bată obrazul acestuia. Cum Dan Petrescu nu a fost dispus să renunțe la clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, în valoare de 400.000 de euro, finanțatorul clubului a preferat să continue cu „Buruscul” antrenor, iar ardelenii au emis un comunicat în acest sens.

 „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

CFR CLUJ

Varga l-a confirmat în funcție pe Dan Petrescu, dar continuă să-i bată obrazul: „Gratis? Am adus ce mi-a cerut!”

În ciuda faptului că va colabora în continuare cu Dan Petrescu, Varga a continuat să arunce cu săgeți în direcția băncii tehnice. Angelescu a ținut să-i ia partea finanțatorului ardelenilor. 

Victor Angelescu: „Varga are dreptate”

„Varga are dreptate când spune ca antrenorul ar trebui sa dea explicații în fața patronului atunci când echipa nu are rezultate. Așa este la orice club din lume. Discuția trebuie să fie în privat. Matematic nu ai cum să spui că nu are dreptate. 

El știe cel mai bine financiarul clubului, dar finanțele și cât cheltui nu trebuie să stea pe mâna antrenorului. Nu poți să spui că aduci jucători de 15 milioane și el produce doar opt milioane”, a declarat Victor Angelescu potrivit digisport.ro.

N-are de ce să se supere, n-are de ce să plece. Este datoria lui, în fişa postului scrie că trebuie să explice conducerii de ce funcţionează prost echipa. E simplu! În vara asta am transferat de trei milioane de euro pentru el. El spune că gratis. Păi, el şi-a ales jucătorii. 

Eu i-am adus ce a cerut el. Ce a ales el, eu aia am adus. Dacă a fost cu bani, fără bani... la cei fără bani oricum au costat impresarii, a costat prima de instalare la jucători, deci n-a fost nimic gratis

- Victor Angelescu, acționar Rapid

VIDEO Victor Angelescu a justificat venirea lui Luckassen la Rapid: „Aveam nevoie de încă un atacant”

Citește și alte știri din Liga 1: 

 „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”

FCSB

Nicolae Dică schimbă placa » Tactica pregătită pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”

 „Voiam mai mult de la el! Nu mi-a ieșit”

FCSB

Dică își recunoaște greșeala, după izbucnirea lui Becali: „Voiam mai mult de la el! Nu mi-a ieșit”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă