Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea. Cu ce mare frică trăia: „Cine intră în spital nu mai iese”

1 săptămână in urmă 3

Moartea artistului Nelu Ploieșteanu a zguduit întreaga Românie, însă puțini sunt cei care știu suferința prin care a trecut în ultimele săptămâni. Regele muzicii lăutărești se temea să ajungă în spital și trăia cu frica morții.

Unde s-a infectat Nelu Ploieșteanu cu Covid-19

Din păcate, Nelu Ploieșteanu este unul dintre persoanele care nu credeau în Covid-19. Acesta și-a continuat activitatea muzicală inclusiv în pandemie, atunci când era solicitat. Întâmplarea tristă face că artistul s-ar fi infectat cu noul coronavirus chiar la o petrecere la care ar fi cântat.

„Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu”. Nu am avut nicio problemă.”, a declarat artistul în ziua petrecerii.

După ultima petrecere la care a cântat, Nelu Ploieșteanu a început să se simtă rău, ajungând la spital cu simptome de Covid-19. În urma unui test, rezultatul a fost pozitiv, însă Nelu Ploieșteanu a semnat pe proprie răspundere că vrea să meargă acasă, în ciuda problemelor pe care deja le avea deja la plămâni și inimă.

Deși medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru analize amănunțite, Nelu Ploieșteanu a refuzat să i se facă Computer Tomograf, afirmând că vrea să se trateze acasă cu medicamente, susținând că și soția sa se simțea rău. Acesta a mai dezvăluit că el dorește să meargă acasă, căci, cine ajunge în spital, moare sigur: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese”, a spus acesta.

Nu au trecut nici măcar 24 de ore, iar Nelu Ploieșteanu a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, fiind intubat de urgență. Acesta avea o mare parte din plămâni afectată, iar viața sa începuse să atârne de un fir de ață.

Cornelia Catanga s-a rugat pentru sănătatea lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a fost internat pe 13 martie, iar în fiecare zi, capacitatea pulmonară a cântărețului era tot mai mică. Medicii au fost rezervați din prima clipă, afirmând că doar o minune îl mai poate salva pe artist.

Cornelia Catanga a fost una dintre persoanele care s-au rugat pentru vindecarea colegului său.

”Să ne rugam cu toții pentru sănatatea lui Nelu, fratele nostru, unul dintre marii artisti ai muzicii lăutărești, ca bunul Dumnezeu să-l ajute și să treacă si peste aceasta mare cumpănă și să se întoarcă în sânul familiei. Doamne, ai grijă de el și de familia lui!!!”, scria Cornelia Catanga pe contul său de Facebook.

The post Nelu Ploieșteanu și-a prevestit moartea. Cu ce mare frică trăia: „Cine intră în spital nu mai iese” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă