„Negru de rahat!” » Înregistrarea compromițătoare a scandalului de rasism din Spania: ce urmează

1 lună in urmă 10

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 22:14 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 22:46

Pe transmisiunea internațională a meciului Cadiz - Valencia 2-1 se aude cum Juan Cala, fundașul gazdelor, folosește o apelare rasistă la adresa lui Mouctar Diakhaby.

Clipul, aparținând unei televiziuni britanice, a fost publicat pe Twitter. „Negru de rahat, o să începi să plângi?”, i-a strigat Cala stoperului de la Valencia. Momentul este citat și de publicația spaniolă Mundo Deportivo, care validează înregistrarea ca fiind una reală.

  • derapajul lui Cala poate fi ascultat în acest videoclip, pe fundalul sonor, la minutul 0:13. 

Dacă va fi găsit vinovat în mod oficial, Cala riscă o sancțiune cruntă: între doi și 5 ani de suspendare! Plus o amendă cuprinsă între 18.000 și 90.000 de euro.

Valencia a ieșit de pe teren cu Cadiz

Fundașul francez Mouctar Diakhaby acuză că a fost victima unui atac rasist, în meciul dintre Cadiz și Valencia, scor 2-1. Coechipierii lui au ieșit de pe teren în semn de protest. Meciul a fost întrerupt timp de 25 minute, apoi reluat.

În minutul 32, la scorul de 1-1, Diakhaby a refuzat să mai rămână pe gazon, acuzându-l pe fundașul Juan Cala de rasism. Colegii de la Valencia au fost de partea lui și au abandonat meciul. După 25 minute, partida s-a reluat, dar fără Diakhaby.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noua idee tactică a lui Guardiola, analizată cu umor de Panduru: „Ce trend? Vreți să îi nenorocească pe toți, toți slabii să îl copieze?”

Echipamentul României, controversat? :D N-ai văzut cum arată noul tricou al lui Inter! Poate fi interzis

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă