Negoita vrea sa se intoarca in PSD. Pentru a nu isi pierde mandatul de primar e posibil ca partidul sau sa fuzioneze cu Partidul Social-Democrat

1 lună in urmă 20

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat intr-o interventie televizata la Digi24, vineri, 15 ianuarie, ca a discutat cu despre revenirea in PSD si despre fuziune cu Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu.

Pentru a nu isi pierde mandatul, Negoita intentioneaza sa realizeze o fuziune intre PSD si Bucuresti 2020, partidul din partea caruia a candidat la primarie. Acest lucru ar putea sa fie realizat dupa un Congres National PSD.

"Eu sunt membru al altui partid, daca parasesc partidul, pierd mandatul. Am stabilit pasii pe care-i avem de parcurs (...) E foarte posibila (fuziunea dintre Partidul Bucuresti 2020 si PSD - n. red.), discutia a fost in acest sens. Fuziunea nu poate avea loc inainte congresului PSD, e nevoie de un congres in acest sens", a declarat Negoita la Digi24.

CITESTE SI: Elevii din scoli vor fi testati impotriva COVID-19 cu teste rapide antigen. Cine se va ocupa de testarea in masa


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă