Negoiță iese la atac! Motivul pentru care Dinamo e dezavantajată de arbitrii: „E joaca lor, e treaba lor!”

4 luni in urmă 15

În 2016, la meciul din play-off-ul Ligii Campionilor disputat de FCSB contra lui Manchester City, suporterii lui Dinamo au pus în practică o farsă istorică. Pe Arena Naţională, fanii Stelei au ajuns să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti". Toată povestea i-a costat pe dinamovişti 6.000 de euro, iar la ea au participat 16 oameni. Farsa a făcut înconjurul lumii și a fost preluată de o mulțime de publicații internaționale.

Ce s-a întâmplat sâmbătă seară în derby mi-a adus aminte de un episod, printre altele. Și anume. Au venit suporterii după un timp la mine ca să discutăm problemele lui Dinamo. Au spus că își fac treaba și au făcut o farsă care s-a dus în toată lumea, poate a fost cea mai de impact farsă din fotbalul românesc. E joaca lor, e treaba lor!Toți râdeau prin oraș de cei de la FCSB: Argăseală, Gigi, etc. După care, ei au spus-o cu subiect și predicat: <<O să vedeți voi ce se va întâmpla!>>. Uitați-vă în statistici. Zece meciuri de atunci am fost tocați de arbitru în mod flagrant. Arbitrajul este un cancer. Ce se întâmplă acolo e jale.
Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport

„Sunt 99% convins că Deaconu conduce”

Fostul patron al lui Dinamo consideră că arbitrajul nu este condus de grecul Vassaras, ci Alexandru Deaconu este cel care stă în spatele arbitrilor din Liga 1.

Am fost și eu de vreo două ori, m-am văzut și cu Vassaras. Ce vă spun acum e o părere personală. Nu Vassaras conduce arbitrajul românesc. E acolo de fațadă. Conducerea arbitrajului trebuia schimbată de mult. Sunt 99% convins că Deaconu conduce.

Nu pot să nu spun niște lucruri pe care le-am simțit pe propria piele. Statisticile o pot confirma. Dinamo a fost foarte, foarte dezavantajată de-a lungul timpului. Un exemplu a fost cel de sâmbătă seară. Lucrurile sunt foarte dezamăgitoare.
Ionuț Negoiță, pentru Digi Sport

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Următoarea deplasare a celor de la FCSB se joacă la Călărași! Care e motivulOFICIAL. Dinamo a bifat transferul #12: jucătorul rivalei a semnat cu roș-albii

Anunțul crunt făcut de noul primar al Capitalei

Libertatea

Playtech: Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex. Nimeni nu scăpa, nici măcar propriii săi copii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă