Negocieri dure pentru deblocarea bugetului Capitalei. 11 spitale, pe mâna omului lui Vlad Voiculescu - surse

1 săptămână in urmă 24

Vlad Voiculescu și Horia Tomescu Vlad Voiculescu și Horia Tomescu

11 spitale importante din București vor ajunge pe mâna omului lui Vlad Voiculescu, potrivit surselor Realitatea Plus. Este înțelegerea la care au ajuns primarul Nicușor Dan și cei de la USR pentru aprobarea bugetului Capitalei. Urmează noi negocieri și pentru schimbarea managerilor.

MIERCURI, 05 MAI 2021, 10:23

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: Irina Chirtoc

Potrivit înțelegerii, USR ar putea primi 11 spitale din București, iar PNL doar opt. Sursele citate de Realitatea Plus au precizat și că managerii unităților medicale vor fi schimbați pe 15 mai. 

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, omul fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, va rămâne în continuare fără drept de semnătură. 

Grupul consilierilor USR-PLUS, cel mai numeros din Consiliul General, a susținut că nu va vota proiectul propus de Nicușor Dan pe motiv că are veniturile supraevaluate. Consilierii au contestat, de fapt, faptul că primarul nu îi deleagă viceprimarului Horia Tomescu, înlocuitorul lui Vlad Voiculescu, dreptul de semnătură în ce privește spitalele din subordinea Primăriei. Astfel, bugetu capitalei a fost respins. Cum a pornit scandalul puteți afla AICI. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă