Neglijență sau nepăsare? România tocmai a pierdut un jucător. La 18 ani evoluează în Premier League și a debutat cu gol pentru altă țară | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 1

Naționala României a pierdut unul dintre cei mai promițători atacanți din fotbalul englez. Theo Corbeanu are 18 ani și este văzut drept unul dintre copiii teribili de la Wolverhampton, fiind inclus în acest an în lotul echipei mari, după evoluții remarcate la echipa U23 a clubului din Premier League.

În noaptea trecută, atacantul de 1,90 a debutat pentru reprezentativa Canadei. A fost debutul perfect pentru jucătorul de 18 ani, Corbeanu marcând la 4 minute după ce a intrat în teren în partida cu Bermuda, câștigată de Canada cu 5-1, în preliminariile pentru Cupa Mondială, zona Americii Centrale.

România tocmai a pierdut un jucător: Theo Corbeanu. Avea 13 meciuri pentru România și a debutat pentru Canada

Fotbalistul este născut în Canada, dar părinții săi sunt români și a jucat până la 17 ani pentru reprezentativele României. În 2018 acesta a fost transferat de academia lui Wolves și într-un interviu pentru site-ul tackle.ro își exprima dorința de a juca la Cupa Mondială pentru naționala României.

Theo Corbeanu este în prezent jucătorul lui Wolverhampton, formația din Premier League

„Fratele meu mai mare a făcut un video cu fazele mele și am intrat în contact cu departamentul de scouting al Federației din România. După câteva luni am fost selectat la naționala U16 pentru două amicale cu Irlanda. Ca orice jucător, visez să câștig Cupa Mondială pentru țara mea. E greu de spus când voi debuta (n.r. La naționala mare a României), dar cu muncă și ambiție orice e posibil”, spunea Corbeanu în 2018.

După 13 partide pentru naționalele României U16 și U17 acesta a ales să reprezinte Canada, reprezentativă care a decis să-l convoace la prima reprezentativă.

The post Neglijență sau nepăsare? România tocmai a pierdut un jucător. La 18 ani evoluează în Premier League și a debutat cu gol pentru altă țară | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă