Nebunie în marele derby AS Roma – Juventus! Jose Mourino, înfrângere de coșmar după ce a condus cu 3-1. Cine „l-a îngropat” pe final

1 săptămână in urmă 15

Jose Mourinho a suferit o înfrângere de coșmar: AS Roma a pierdut marele derby cu Juventus, scor 1-3.

Trupa lui Mourinho a condus cu 1-0 și 3-1, dar n-a reușit să obțină nici măcar un punct, după un final în care a ratat și un penalty.

A fost o zi plină de goluri în Serie A: Atalanta a bătut-o la „scor de tenis” pe Udinese (6-2), în timp ce Sassuolo a câștigat și ea clar: 5-1 cu Empoli.

AS Roma – Juventus 3-4. Înfrângere de coșmar pentru Jose Mourinho

Duelul de pe Olimpico a început perfect pentru gazde, iar Abraham a deschis scorul printr-o lovitură de cap.

Paulo Dybala a egalat imediat, stabilind și scorul pauzei: 1-1.

Repriza a doua a fost una cu adevărat „nebună”: Mkhitaryan a făcut 2-1 pentru AS Roma, iar imediat a venit și reușita superbă a lui Pellegrini, din lovitură liberă.

Fosta campioană a Italiei s-a trezit din minutul 70 și „a copiat-o” pe Dortmund, care a bătut-o pe Frankfurt (3-2) tot după o revenire de senzație.

Locatelli a redus din diferență, iar apoi Kulusevski a egalat cu ajutorul arbitrajului video.

Roma s-a prăbușit în ultimele minute: De Sciglio a făcut 4-3, iar partida se putea termina, totuși, la egalitate: Pellegrini a ratat însă un penalty.

  • 2017 este anul în care Juventus a câștigat ultimul meci în care a fost condusă la o diferență de două goluri

2017 – Juventus have won a Serie A match after been trailing by a 2-goals margin for the first time since August 2017, against Genoa. Adrenalin.#SerieA #RomaJuve pic.twitter.com/4OU1vCsbJw

— OptaPaolo 🏆 (@OptaPaolo) January 9, 2022

The post Nebunie în marele derby AS Roma – Juventus! Jose Mourino, înfrângere de coșmar după ce a condus cu 3-1. Cine „l-a îngropat” pe final appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă