Nebunie în Formula 1, în Marele Premiu de la Soci! Ploaia a decis totul. Cum s-a impus Lewis Hamilton și a scris istorie în Rusia | VIDEO

3 săptămâni in urmă 22

Spectacol total în Formula 1! Lewis Hamilton s-a impus la Soci, după o cursă palpitantă, în care ploaia a făcut diferența și l-a împiedicat pe Lando Norris să obțină o victorie memorabilă.

În Marele Premiu al Rusiei, campionul mondial a obținut victoria cu numărul 100 din carieră, un veritabil record în Formula 1.

I N C R E D I B L E 💯@LewisHamilton #F1 pic.twitter.com/bjPvx2xHHG

— Formula 1 (@F1) September 26, 2021

Lewis Hamilton este pe primul loc în clasamentul general, iar la constructori Mercedes ocupă primul loc cu 397,5 puncte.

Hamilton, victorie în Marele Premiu al Rusiei! Succesul 100 în Formula 1

Lando Norris a fost aproape de prima victorie în Formula 1, dar ploaia torențială l-a dat peste cap pe pilotul de McLaren, iar Hamilton a reușit în cele din urmă să se impună.

Finalul cursei de la Soci a fost extrejm de spectaculos. Cu două tururi înainte de final, Hamilton a decis să schimbe pneurile, a ajuns pe primul loc, iar Norris nu a mai prins nici măcar podiumul. Totuși, Lando a trecut peste marea dezamăgire pe care a avut-o: a fost fair-play la final și l-a felicitat pe Lewis.

Class from Lando #RussianGP #F1 pic.twitter.com/5R8gpih9QZ

— Formula 1 (@F1) September 26, 2021

Max Verstappen a plecat de pe ultimul loc după ce a fost penalizat, dar a făcut o cursă excelentă și a încheiat pe locul al doilea. Poziția a treia a fost ocupată de Carlos Sainz jr.

Incredible drama in Sochi #RussianGP #F1 pic.twitter.com/iRRDiD1DbX

— Formula 1 (@F1) September 26, 2021

Cu șapte etape înainte de final, Hamilton este iar lider în clasamentul general și are două puncte peste Verstappen.

Vreau să le mulțumesc suporterilor care astăzi au făcut o atmosferă superbă. A durat foarte mult să ajung la victoria cu numărul 100 și nu am fost niciodată sigur că voi ajunge până aici” – Lewis Hamilton

The post Nebunie în Formula 1, în Marele Premiu de la Soci! Ploaia a decis totul. Cum s-a impus Lewis Hamilton și a scris istorie în Rusia | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă