”Ne vei lipsi aici!” Primul jucător de la Barcelona care și-a luat rămas bun de la Lionel Messi

2 luni in urmă 144

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Messi este liber de contract și este în căutarea unei noi echipe la care să evolueze. În presa internațională, se vehiculează că prima opțiune a lui Leo Messi ar fi Paris Saint Germain, acolo unde va putea face pereche cu fostul său coechipier Neymar.

Sergio Busquets, primul jucător de la Barcelona care și-a luat la revedere de la Messi

Deși la acest moment viitorul fotbalistului argentinian este incert, ce este sigur este că ruptura între Messi și gruparea catalană este ireparabilă.

Până acum, coechipierii lui Messi de la Barcelona nu au oferit nicio reacție după aflarea veștii că sextuplul câștigătior al Balonului de Aur nu va mai evolua în echipamentul formației bleugrana, dar Sergio Busquets a fost primul care și-a luat inima în dinți și i-a scris un mesaj emoționant de rămas bun fotbalistului alături de care a evoluat timp de 13 sezoane.

Încă încerc să asimilez totul și, știind cât de dificil va fi, pot doar să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru acest club și pentru toți cei care te-au însoțit în acești ani, în special pentru mine. Când ai venit erai doar un copil și acum pleci fiind cel mai bun fotbalist din istorie pentru că ai ridicat acest club la valoarea pe care o merită și ai scris istorie atât individual, dar și cu echipa.

Pot să spun că am jucat și am împărțit multe momente cu tine, majoritatea foarte frumoase, și am fost îndeajuns de norocos să cresc și să mă bucur de compania ta 13 sezoane. În afara a tot ce se întâmplă, rămân cu persoana și cu prietenia pe care noi am creat-o. Îmi va fi tare dor de tine. Îți doresc tot binele, ție și familiei tale, pentru că meriți. Ne vei lipsi aici”, a scris Sergio Busquets pe Instagram.

Etichete: barcelona , messi , la liga , busquets
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă