"Ne e rușine!" Căpitanul Paul Anton știe de ce Dinamo a pierdut cu 0-5 meciul cu Viitorul

1 lună in urmă 2

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Dacă majoritatea jucătorilor nu au o explicație pentru cele întâmplate pe teren, căpitanul Paul Anton știe de unde pleacă totul.

"Ne simțim foarte rău, ne e rușine, asta e, nu am am prea multe cuvinte. Din păcate, nu am arătat ca o echipă, nici în atac, nici în apărare. În fotbal sunt, din păcate și astfel de momente, dar nu suntem o echipă. Nu stiu de ce.

Nu mai suntem echipa aia compactă, nu mai reușim să respectăm ce vorbim la antrenamente și asta se vede la teren", a spus Paul Anton. Am discutat între noi, am mai vorbit anumite lucruri.

Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că totul pleacă de la atitudine, concentrare, pentru că, la nivelul ăsta, dacă nu ai atitudinea potrivită și nivelul maxim de concentrare, se vede și asta ne costă. Asta facem în ultimele meciuri, cadouri. Și suferim. Am făcut multe greșeli mult sub nivelul Ligii 1", a explicat Paul Anton.

Dinamo - Viitorul 0-5. "Câinii" au ajuns pe loc de baraj

După 0-5 cu Viitorul, Dinamo a mai bifat o contraperformanță. Câinii nu au mai pierdut la acest scor de 35 de ani, însă au mai suferit umilințe la 5 goluri diferență.

În 2015, Viitorul marca tot 5 goluri în deplasarea cu Dinamo, dar pe banca dinamovi;tilor se afla Eugen Neagoe, iar la Viitorul era Gică Hagi.

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
6 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Viitorul 0-5:

Etichete: paul anton , dnamo viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă