„Ne bucurăm să te vedem, boss!” Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO

4 săptămâni in urmă 46

Ion Țiriac (81 de ani) a ținut un discurs fabulos în limba spaniolă, la rugămintea organizatorilor turneului de la Barcelona, iar reacția oficialilor iberici a fost una pe măsură! 

Ion Țiriac nu promovează doar turneele pe care le patronează, fiind un ambasador al sportului alb în general! La invitația organizatorilor turneului ATP 500 din Barcelona, programat săptămâna viitoare, în perioada 19 – 25 aprilie, Țiriac a ținut un speech de promovare impresionant.

Miliardarul Ion Țiriac vorbeşte fluent șase limbi, acestea fiind româna, italiana, franceza, spaniola, engleza și germana! Astfel, omul care a scris istorie în Cupa Davis alături de Ilie Năstase și-a putut demonstra capacitatea de a ține un discurs original în limba spaniolă.

Ion Țiriac, discurs genial în limba spaniolă! Oficialii turneului din Barcelona au rămas mască: „Ne bucurăm să te vedem, boss!”

Discursul lui Ion Țiriac a avut un ton pozitiv, deși sportul alb este afectat de pandemie, punând accent pe valoarea tenisului spaniol! Fostul jucător care patronează turneul de la Madrid a spus: „Barcelona e un turneu care a rămas în memoria oamenilor ca fiind unul important. Nu stiu ce va aduce viitorul în tenis, dar jucătorii iși doresc premii din ce în ce mai mari. Nu știu câte turnee vor supraviețui, dar sper că ‘Conde de Godo (n.r. – denumirea trofeului de la Barcelona Open)’ va rămâne un turneu important, așa cum este azi.

De asemenea, sper ca și Madrid Open să fie organizat tot în capitala Spaniei, pentru că merita! Spania merită nu doua, ci zece turnee, ținând cont că în ultimii 30 de ani Spania a avut mai mulți campioni decât toate celelalte țări. Vă mulțumesc, vă doresc numai bine și mult succes în acest an dificil!”, a fost discursul postat pe contul de Twitter al turneului din Barcelona, la care oficialii spanioli au avut o reacție de milioane: „Ne bucurăm să te vedem, boss!”, i-au răspuns spaniolii lui Ion Țiriac.

💭 Mi mejor recuerdo del #BCNOpenBS de… ¡Ion Tiriac!

😎 Good to see you, boss! 😎#MiRecuerdoBCNOpenBS pic.twitter.com/HmjLB5s71y

— Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 9, 2021

The post „Ne bucurăm să te vedem, boss!” Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă