„Ne-am tot rugat, am stat la mașina lui!” Cum a fost convins Mirel Rădoi să rămână la FCSB

2 săptămâni in urmă 3

Mirel Rădoi ar putea să se despartă de naționala României înaintea barajului pentru Campionatul Mondial, iar Adi Popa și-a adus aminte de experiența tehnicianului la FCSB.

În 2015, pe vremea când antrena echipa patronată de Gigi Becali, Rădoi a fost convins de Adi Popa, Nicolae Stanciu și Alex Chipciu să nu plece de pe banca roș-albaștrilor.

Mirel Rădoi a subliniat că va lua o decizie finală după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, ultimele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Așa cum ProSport a anunțat PE data de 12 octombrie, când Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională, varianta ca Edi Iordănescu să preia naționala e tot mai plauzibilă. În același timp, rocada cu Rădoi e la fel de realistă, mai ales că Mirel își dorește să ia un titlu de campion ca antrenor cu roș-albaștrii.

Adi Popa, dezvăluiri despre Mirel Rădoi: „Numai eu știu cât ne-am rugat de el!”

Adi Popa nu este surprins de faptul că Mirel Rădoi ar putea pleca de pe banca tricolorilor. Aflat acum la CSA Steaua, mijlocașul și-a adus aminte de momentele pe care le-a trăit alături de selecționerul României, în urmă cu șase ani.

„Am lucrat cu Mirel Rădoi, a fost o situație similară în 2015 cred, când eram la FCSB. Numai eu știu cât ne-am rugat de el, eu cu Stanciu și cu Chipciu. Am stat la mașina lui, ne-am tot rugat și ne-am tot rugat. S-a înduplecat și a mai stat o săptămână, apoi tot a plecat. De aceea, cred că nu rămâne nici acum la națională. Nici nu știm exact ce este acolo”, a spus Adi Popa, la Digi Sport.

„A rămas, în urma unei întâlniri pe care am avut-o cu președintele și directorul tehnic al FRF, să luăm o decizie după aceste două meciuri”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă.

The post „Ne-am tot rugat, am stat la mașina lui!” Cum a fost convins Mirel Rădoi să rămână la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă