”Ne-am tot răsturnat, oamenii țipau!”. Cum ”a fentat” iar moartea un supraviețuitor al tragediei celor de la Chapecoense

1 lună in urmă 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Tuniri are toate motivele să creadă că este iubit de Dumnezeu. În mai puțin de cinci ani, jucătorul a mai trecut printr-o întâmplare pe care nu o va uita niciodată, de data aceasta pe pământ. Erwin Tumiri se afla într-un autobuz, care a părăsit șoseua și s-a răsturnat în prăpastie.

”Mă simţeam cam somnoros şi ascultam muzică pe telefonul mobil când am auzit oameni ţipând. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să mă ţin de scaunul din faţa mea şi să încerc să nu mă mişc în timp ce autocarul se răsturna.

Ne-am tot răsturnat şi au fost oameni care au căzut unii peste alţii, parcă eram într-o maşină de spălat. Am rămas conştient şi am reuşit să ies când s-a oprit”, a povestit, după aceea, Erwin.

Totul s-a întâmplat în Bolivia, între localităţile Cochambamba şi Stanta Cruz de La Sierra. În urma accidentului, 21 de persoane şi-au pierdut viaţa iar alte 30 au fost rănite. Printre acestea s-a aflat și Tumiri.

”Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am răni la braţ şi nu pot să-l ridic în acest moment. Mi s-a spus că îmi voi recupera mobilitatea încetul cu încetul.

Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv, atât cele bune cât şi cele rele", a mai spus Erwin Tumiri, potrivit The Sun.

71 de persoane din cele 77 aflate la bordul aeronvei delegației celor de la Chapecoense, care zbura în apropierea oraşului columbian Medellin, au decedat la 28 noiembrie 2016. Etichete: chapecoense , erwin tumiri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă