Naționala de handbal masculin a României a suferit cea mai rușinoasă înfrângere din istorie

1 lună in urmă 3

Incredibil, dar adevărat. După ce acum patru zile, la Priștina, "tricolorii" au reușit doar un rezultat de egalitate cu Kosovo, astăzi, la București, în Sala Polivalentă, echipa pregătită de Rareș Fortuneanu a fost umilită de aceeași reprezentativă. Kosovo a câștigat cu 30-25 în fața unei echipe blazate, fără dorință, impotentă atât în atac, cât și în apărare.

Acum un an, România învingea Kosovo la 11 goluri, 21-32. La doar un an distanță, românii sunt îngenunchiați de o echipă apărută pe harta handbalului european în 2016, cu jucători care evoluează în ligile inferioare din Elveția, Suedia, Germania sau la echipe de amatori din Kosovo.

România - Kosovo, cu fiul președintelui tot în echipă

Criticat pentru selecția făcută, pentru faptul că îl cheamă la lot pe Călin Dedu, fiul președintelui FRH, Alexandru Dedu, selecționerul Rareș Fortuneanu și-a arătat și el limitele. A schimbat patru jucători din echipa carfe făcea egal la Priștina, dar nu și pe Călin Dedu. Nu a fost deloc inspirat când i-a ales pe cei doi portari. Veteranul Mihai Popescu și Tudor Stănescu au avut în meciul de aseară, câte o singură intervenție fiecare, în tot meciul! Portarii kosovar, iluștrii necunoscuți Berisha și Zena au avut, în schimb, 13 parade.

Rareș Fortuneanu l-a trimis din nou pe teren pe Călin Dedu FOTO Cristi Preda

Rareș Fortuneanu l-a trimis din nou pe teren pe Călin Dedu FOTO Cristi Preda

Apărarea României a fost pur și simplu ridiculizată de doi jucători: conducătorul de joc Dedaj și pivotul Jupa. Aceștia au marcat împreună 15 goluri! Surprinzător, Fortuneanu a insistat cu Cristi Fenici, în rolul de conducător, deși acesta a jucat foarte slab. În apărare, Fotache, Buzle, Fenici au fost simple jaloane. Singurii jucători care au mișcat câte cev au fost pivotul Gabi Dumitriu, extrema dreapta Gabi Bujor și interul dreapta Demis Grigoraș.

Președintele FRH, Alexandru Dedu a fost prezent la meci, dar a plecat imediat, negru de supărare. Oamenii de handbal, care lucrează în fenomen, îi cer demisia. A dus handbalul masculin în lumea a patra! Mai jos de atât nu se poate.

România își ia adio de la Europene! 

De 25 de ani România visează să se califice la un Campionat European. După ce trecuse la scor de Muntenegru, se credea că așteptarea a luat sfârșit. Acum însă, totul s-a năruit. România mai are de jucat cu Suedia, vicecampioana lumii, la Sibiu, și cu Muntenegru în deplasare. "Tricolorii" au neapărat nevoie de un punct pentru a mai păstra șanse de calificare. La felul cum prima reprezentativă evoluează, e greu de crezut că se poate întâmpla un astfel de miracol!

4 victoriiînregistrase în istoria sa naționala Kosovo: cu Cipru, Albania, Irlanda și Israel. Acum se laudă cu a cincea, în fața României

Alexandru Dedu, acuzat că şi-a impus fiul la echipa națională de handbal! Tânărul Călin Dedu e rezervă la Poli TimişoaraKosovo - România 23-23. Inexplicabil! „Tricolorii” ratează victoria la Pristina, după ce au condus clar la pauză

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Silvia Chifiriuc trece prin clipe cumplite. L-a găsit MORT în casă. Detalii de ultimă oră
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă