Narcisa Lecușanu, după ce CSM București a ratat Final Four-ul: „La Adi Vasile s-a văzut lipsa de experiență!”

1 lună in urmă 26

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021, 21:52 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 21:57

Narcisa Lecușanu (44 de ani), fosta mare jucătoare a României, a făcut radiografia pierderii calificării CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor, după 19-24 cu ȚSKA Moscova. 

Totul despre ȚSKA Moscova - CSM București 24-19, AICI

Narcisa Lecușanu a jucat handbal la nivel înalt. În 2010 a evoluat în finala Ligii Campionilor Oltchim-Viborg. Vicecampioană mondială cu naționala României în 2005, fosta mare jucătoare e acum membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal. Urmărește atent tot ce se întâmplă în handbal. Supărată de necalificarea CSM București în Final Four-ul de la Budapesta, Narcisa a făcut o radiografie a eșecului și a încercat să explice de ce s-a ajuns aici.

Narcisa Lecușanu: „CSM București a stat doar în Grubisic și Neagu”

„Cumva jocul CSM București nu mi-a dat speranțe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am știut să conservăm la București avantajul de 9 goluri. avut la un moment dat. Acum, la Moscova, echipa a stat doar în Grubisic și Neagu. Sunt jucătoare gen Laura Chiper Moisă care se vede că nu au jucat tot sezonul sau au evoluat foarte puțin. Acum, când le-ai trimis să joace, nu au putut. 

Lazovic a făcut un meci slab, deși în meciurile de până acum a jucat formidabil. Nu l-am înțeles pe Adi Vasile de ce nu a scos-o, să o țină trei-patru minute să o liniștească. Poate trebuia băgată și Bazaliu sau Perianu acolo. Ai nevoie de toți oamenii într-o echipă. Știu, e ușor de pe margine, eu nu sunt la antrenamente să văd cum se pregătesc. Poate acolo e o explicație.

Adi Vasile îmi place, e devotat, își dă silința în ceea ce face, dar cred că ar fi trebuit să le dea mai multe minute româncelor, mai ales de când a aflat că e selecționerul României. La această calificare diferența au făcut-o anumite finețuri, și din păcate, repet, noi nu am știut să conservăm un rezultat bun. Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”, a declarat Lecușanu. 

Narcisa Lecușanu: „Nu se impunea 7 metri!”

Narcisa Lecușanu a comentat și ultima fază, cea în care Dembele a fost faultată. „Am fost la toate consfătuirile de arbitri din ultimul timp. Tendința este să se elimine brutalitățile. Aici nu a fost cazul de așa ceva. A fost un fault de joc, în lateral, Dembele era cu spatele la poartă. Jucătoarea noastră a făcut cred o entorsă, dar nu urmare a unui fault dur”.

Mai multe știri despre CSM București:

Vasile Stângă prevede un moment critic pentru CSM București: „Va atârna greu pe club”

Gabriela Szabo, după eliminarea lui CSM București din Ligă: „Se încheie o etapă”

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă