Narcis Răducan, reacție ironică după ce fanii FCSB l-au cerut în locul lui Mihai Stoica: „S-a terminat perioada de transferuri”

3 săptămâni in urmă 2

Eșecul suferit de FCSB în derby-ul cu Dinamo, din optimile Cupei României, a aruncat în aer relația dintre Mihai Stoica și liderii suporterilor. Gheorghe Mustață i-a cerut demisia, iar unul dintre numele propuse ca înlocuitor este cel al lui Narcis Răducan.

Toni Petrea a ales să joace fără mai mulți dintre titularii de drept în partida de Cupa României, cu Dinamo. FCSB a pierdut, 0-1, iar eliminarea i-a scandalizat pe suporterii roș-albaștrilor.

Gheorghe Mustață spune că niciun obiectiv, nici măcar titlul, nu poate justifica un eșec în fața marii rivale: „Mai bine pierzi campionatul decât să te bată Dinamo!” a fost reacția lui Mustață.

Narcis Răducan, reacție ironică după ce fanii FCSB l-au cerut în locul lui Mihai Stoica: „S-a terminat perioada de transferuri”

Narcis Răducan, unul dintre numele propuse ca posibili înlocuitori ai lui Mihai Stoica, răspunde provocării cu o ironie:

„Sunt angrenat într-un proiect foarte tare, cel cu academia de copii. Plus că s-a terminat perioada de transferuri. Nu, nu m-aș duce la FCSB”, a spus fostul jucător al roș-albaștrilor la Digi Sport.

Mihai Stoica susține că decizia de a nu folosi fotbaliștii de bază, în meciul cu Dinamo, a avut la bază rațiuni tactice, astfel că nu înțelege de ce Gheorghe Mustață cere demisia acestuia.

„Jucătorii cu ușoare probleme medicale (printre ei, Cristea, Moruțan și Tavi Popescu) au fost menajați. Au jucat doar o repriză titulari incontestabili (Tănase, Olaru, Coman) pentru că acuzau o stare de oboseală, iar duminică la Mediaș temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum și avem nevoie de prospețime, mai ales că terenul va fi foarte greu.

Sigur că suporterii sunt deranjați că am fost eliminați în Ștefan cel Mare, însă trebuie să se înțeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat”, a fost reacția lui MM pe contul de facebook.

Stăteam la masă, mă uitam la meci și nu-mi venea să cred. Am văzut meciul cu 200 și ceva de oameni împreună. Toți erau șocați că jucăm cu echipa a doua. Toată lumea l-a luat pe Meme. În momentul în care am primit un telefon și mi se confirmă niște chestii, atunci domnule Meme Stoica nu mai avem decât un singur scop: noi campionatul și dumneavoastră demisia.
Dacă pleacă Meme poate veni oricine, chiar și Narcis Răducan. N-a câștigat nimic de când s-a întors aici. Dacă se dă drumul la fani pe stadioane și Meme nu-și dă demisia noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua și restul contra lui Meme
Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB

The post Narcis Răducan, reacție ironică după ce fanii FCSB l-au cerut în locul lui Mihai Stoica: „S-a terminat perioada de transferuri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă