Narcis Răducan pariază pe Dennis Man după calificarea lui FCSB în turul 3 al Europa League. „Trebuie să fie convocat la echipa națională. A fost decisiv!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

2 months ago 3

Narcis Răducan, fostul oficial al celor de la FCSB, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, fotbalist pe care îl propune la echipa națională a României.

Narcis Răducan a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre evoluția lui Dennis Man din meciul cu Backa Topola, scor 6-6 (5-4 după loviturile de la 11 metri), iar acesta susține că internaționalul român a fost cel mai bun jucător de pe teren în partida din turul 2 preliminar al Europa League.

Narcis Răducan pariază pe Dennis Man după calificarea FCSB-ului în turul 3 al Europa League

„FCSB era favorită la tragerea la sorți. La ora jocului era favorită echipa din Serbia. Din păcate avem acest adversar invizibil cu care se luptă întreg fotbalul mondial, iar aici mă refer la acest virus.

Mi-a plăcut Man. E un jucător pe care îl văd foarte bine în ultima perioadă. A început bine sezonul și poate urca. El trebuie să facă ceva în fiecare joc, iar ieri chiar a făcut multe. A marcat și a fost decisiv pentru echipa sa. Eu cred că ar trebui să fie convocat la echipa națională. Merita și la ultima convocare, dar intervine și strategia între selecționeri. Tineretul avea nevoie de un jucător de mare valoare, dar eu cred că Man e un jucător pe care trebuie să îl forțezi. Man trebuie să fie ajutat ca apoi și el să ajute echipa națională”, a spus Narcis Răducan pentru ProSport Live.

The post Narcis Răducan pariază pe Dennis Man după calificarea lui FCSB în turul 3 al Europa League. „Trebuie să fie convocat la echipa națională. A fost decisiv!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools