Narcis Răducan îi ia apărarea portarului Ducan: „E ca și cum ai trimite un leuț în junglă și te superi că a fost puțin jumulit, dar a ieșit învingător” | EXCLUSIV ProSport Live

2 months ago 1

Narcis Răducan, fost fotbalist și conducător la formația roș-albastră, afirmă că trebuie să apreciem evoluția goalkeeper-ului din lotul lui Mihai Pintilii. Actulul analist tv a declarat la ProSport Live că a fost un risc enorm titularizarea lui Răzvan Ducan, dar că până la urmă contează calificarea în faza următoare a Europa League.

Cele opt erori de neiertat comise de FCSB în memorabilul meci cu Backa Topala. Trupa lui Pintilii este șchioapă înainte de partida cu FC Argeș din Liga 1 | ANALIZĂ

Pintilii și-a îndeplinit obiectivul, crede Narcis Răducan

„Vorbim de un portar foarte tânăr și e fantastic să apere la nivelul ăsta. Ne așteptam la greșeli. E senzațional că în memoria lui rămâne întipărit faptul că a apărat penalty-ul și a mers echipa mai departe.

Trebuie să fim mai atenți când vine vorba despre un antrenor atât de tânăr. Eu cred că și-a îndeplinit obiectivul. Are timp să se regleze. A fost un risc enorm. A fost ca și cum ai trimite un leuț în junglă și te superi că a fost puțin jumulit de ceilalți, dar el a ieșit învingător”, a declarat Răducan.

FCSB îl va avea în poartă pe Răzvan DucanÎn imagine, Răzvan Ducan

„La televizor se vede altfel, se vede un meci de vacanță, dar presiunea este enormă. S-au câștigat sute de mii de euro după acest meci.

Eu îl văd la plusuri pe acest portar, dar trebuie să regleze problemele tehnice. Eu zic că e un câștig și aș fi echilibrat să fac glume pe seama lui. Ne-a calificat un copil în vârstă de 18 ani. Mi se pare normal să îl apăr”, a încheiat Narcis Răducan.

Răzvan Ducan a apărat un penalty din cele cinci ale sârbilor

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4 la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

The post Narcis Răducan îi ia apărarea portarului Ducan: „E ca și cum ai trimite un leuț în junglă și te superi că a fost puțin jumulit, dar a ieșit învingător” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools