Narcis Răducan explică de ce și-a deschis o academie de fotbal: „Ajung jucători la 19 ani care nu știu să centreze, să se demarce, să dea cu stângul” | | EXCLUSIV ProSport Live

4 luni in urmă 14

Narcis Răducan, fostul fotbalist de la Steaua și Rapid, s-a lansat și în zona de individualizare pentru copii și juniori. Și-a deschis o academie, dincolo de meseria de analist tv, unde face antrenamente cu fotbaliști tineri. Scopul acestei noi îndeletniciri este aceea de a-i face pe aceștia să performeze.

Narcis Răducan, sincer despre Ciprian Deac: „Puțini dintre noi am avea puterea să spunem ceea ce a spus el” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Fostul fotbalist și-a expus la ProSport Live ideile sale prin care dorește să ajute la progresul unor jucători talentați.

La 46 de ani, Narcis Răducan recunoaște că este, totuși, tentat de a fi manager la un club.

Narcis Răducan are licență de antrenor și s-a apucat deja de treabă

„Avem un proiect nou și sunt tare fericit că l-am inițiat. Eu am ales meseria de conducător și îmi place să fiu în managementul unui club, dar nu îmi displace nici cealaltă meserie de anttrenor, mai ales că am licența.

Ajung jucători la 19 ani care nu știu să centreze, să se demarce, să dea cu stângul. Eu pe acest segment am mers. Nu aveam resurse să mă bat cu Steaua, Dinamo sau Viitorul. Sunt alături de ei. Pot veni o dată sau de două ori pe săptămână la mine și să dea de 100 de ori la poartă și cu stângul și cu dreptul pentru că la antrenament nu poți face așa.

Am deja 10 jucători și merge foarte bine, mă regăsesc. Eu antrenez. Asta a fost ideea. Mie mi se pare că este foarte tare, iar băieții sunt interesați. O să mai dau și eu din kilograme jos și văd și progrese la jucători. Îmi place foarte tare și vă invit la antrenament”, a încheiat Bilașco., a declarat Narcis Răducan la ProSport Live.

The post Narcis Răducan explică de ce și-a deschis o academie de fotbal: „Ajung jucători la 19 ani care nu știu să centreze, să se demarce, să dea cu stângul” | | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă