Narcis Răducan, dat jos din autocar după un meci: "Am venit cu trenul, am cam meritat"

1 lună in urmă 16

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, calificări, sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

Răducan a relatat cum Halagian l-a lăsat să se întoarcă de la Cluj cu trenul după o partidă disputată în deplasare.

Narcis Răducan, lăsat să vină cu trenul după un meci la Cluj

Fostul fotbalist a spus cu zâmbetul pe buze că de vină pentru pedeapsa primită au fost comentariile făcute în fața tehnicianului.

Pe timpul lui Halagian nu prindeam nici loc când nu dădeam pase. M-a lăsat la Cluj. Aveam mersul trenurilor cu mine, nu a fost problemă.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Am venit cu trenul. Se mergea bine. Am făcut ceva. Am cam meritat, nu am avut ce să comentez. Comentam la antrenor, nu mă mulțumeam cu explicațiile pe care ni le dădea”, a declarat Narcis Răducan la Liga Digi Sport.

Narcis Răducan a povestit această întâmplare după ce a văzut noul autocar al celor de la FC U Craiova 1948. Marcel Pușcaș, a dezvăluit că autocarul a costat 500.000 de euro și l-a descris ca fiind "cel mai tare autocar al unei echipe de fotbal din România".

Cu noul autocar, U Craiova 1948 va face deplasările în Liga 1, dar și în cantonamentul verii, din Slovenia.

Galerie Foto

Cu el vom merge în deplasări în Liga 1 și prin Slovenia, în cantonament. Pe 21 iunie, Universitatea pleacă în Slovenia, unde vom avea condiții de top. Ne vom pregăti acolo timp de 18 zile, până pe 10 iulie.

Vom avea și meciuri de pregătire, cum ar fi cel cu Hajduk Split, club cu care vom locui în acelasi hotel, dar și cu Celje și Vojvodjina Novi Sad. Probabil vom mai întâlni și echipe românești, dintre cele care vor ajunge tot în Slovenia, la pregătire”, a mai spus Pușcaș, pentru Radio Gold FM.

Etichete: narcis raducan , bacau , florin halagian
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă