Naomi Osaka, de nerecunoscut! Schimbare incredibilă de look pentru japoneza învingătoare la Australian Open

1 lună in urmă 3

Naomi Osaka, văzută drept noul superstar al tenisului feminin, a ales să își îndrepte șuvițele crețe și să își vopsească părul în roz aprins;Imaginea a fost însoțită de mesajul: „Sakura could never lol”. Sakura este florii cireșului japonez, de culoare roz, celebră în toată lumea. 

„Taifunul” Naomi Osaka a pus ochii pe teritoriul Simonei Halep

Naomi Osaka, învingătoarea de la Australian Open, și-a anunțat noile obiecte în 2021, după câștigarea primului Grand Slam al anului. 

„Îmi doresc și unul pe zgură pentru că e turneul de Grand Slam care urmează. Trebuie să încep să mă simt confortabil și pe alte suprafețe. Aceasta cred că este cheia pentru că nu am jucat la junioare deloc și nici nu am crescut pe iarbă”, a spus Osaka.

Are pe lista de obiective și revenirea pe prima poziție în ierarhia mondială? „Nu mă gândesc la asta, mai ales că nu joc la toate turneele. Obiectivul în acest an este să fiu constantă, să nu mai am vreo cădere, așa cum mi se întâmplă prin iunie sau iulie. Dacă joc bine, o să ajung și pe primul loc”.

Totuși, care e cea mai mare țintă a carierei? „În materie de ce-mi doresc să realizez este să joc atât de mult încât la un moment dat să întâlnesc pe cineva într-un meci care să spună că am fost jucătoarea ei favorită. Cred că ar fi cel mai tare lucru care mi s-ar putea întâmpla. Eu am avut aceste sentimente, din păcate nu am apucat să evoluez contra lui Na Li”.

Citește și alte știri din tenis: 

Victor Hănescu îi atrage atenția Simonei Halep: „Ar putea să muncească mai mult!”FOTO Unde au petrecut Ana Bogdan și Simone Tempestini de Dragobete: „Mi-ar plăcea să facem asta în fiecare zi”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Monica Gabor îl scapă de SĂRĂCIE pe Irinel Columbeanu! Oferta incredibilă pe care i-a făcut-o
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă