Naomi Osaka a stârnit hohote de râs la Melbourne. Ce a scris pe camera de filmat după victoria în fața Serenei Williams

2 luni in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Osaka a scris un mesaj pe una dintre camerele de filmat aflate lângă teren. Sora sa, Mari Osaka, a fost vizată de Naomi: "Mari (n.r Mari Osaka), nu mai trimite imagini ciudate pe grupul de chat!", a scris Naomi.

Naomi Osaka a stârnit hohote de râs la Melbourne

Galerie Foto

Naomi Osaka-Serena Williams 6-3, 6-4, în semifinale la Australian Open 2021

Primul set a fost unul fără istoric. A durat 39 de minute şi Serena a avut posibilitatea unui dublu break după se Naomi făcuse 2-0.

Iar în cel de-al doilea deşi s-au jucat 10 game-uri, durata lui a fost de 37 de minute. 6-3, 6-4, după care la final s-a încălcat şi regula distanţării pentru că Serena a ţinut să o îmbrăţişeze pe adversara cu 26 de ani mai tânără.

Finalul a fost extraordinar pentru Osaka. A câştigat 8 puncte la rând şi a pus capăt meciului în stil de mare campioană, Este a patra sa finală de Grand Slam. A avut 20 de lovituri direct câștigătoare și 21 de erori neforțate, în timp ce Serena a contabilizat 12 lovituri direct câștigătoare și 24 de erori neforțate.

Naomi Osaka - Jennifer Brady, finala feminină de la Australian Open! Bucurie de nedescris pentru jucătoarea din SUA

Brady va evolua în premieră într-o finală de Grand Slam, la 25 de ani, după ce a trecut de Karolina Muchova (locul 27 WTA) în a doua semifinală, scor 6-4, 3-6, 6-4. De luni, Brady va urca cel puțin până pe locul 13 WTA.

Finala feminină de la Australian Open va avea loc sâmbătă. Naomi Osaka și Jennifer Brady s-au mai duelat în trei rânduri, iar nipona conduce cu 2-1 la general. După victoria cu Muchova, Brady a declarat pe teren: "Inima îmi bate foarte tare și picioarele îmi tremură foarte puternic".

Galerie Foto

Ultimul Australian Open pentru Serena Williams?

La conferinţa de presă, serena Williams a fost întrebată dacă modul special în care a salutat publicul, mult mai lung decât de obicei, înseamnă ceva special, un fel de adio pentru Melbourne. „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns. Apoi a început să plângă şi a părăsit sala.

Etichete: serena williams , wta , galerie foto , australian open , naomi osaka , naomi osaka serena williams , australian open 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă