Naomi Osaka a impresionat din nou cu Serena Williams. Explicația victoriei

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Osaka a servit 6 aşi şi a comis 8 duble greşeli și a încheiat cu 20 de "winnere" şi 21 de erori neprovocate. Serena a avut 12 mingi direct câştigătoare şi 24 de erori neforţate.

Naomi Osaka - Serena Williams 6-3, 6-4. "M-am speriat puțin la începutul partidei. Am încercat să anticipez unde lovește Serena"

"Am început meciul mai slab, am comis foarte multe erori neforțate la începutul meciului și m-am speriat puțin. Treptat, mi-am intrat în ritm", a explicat Osaka, la finalul partidei.

"E o onoare să joc împotriva Serenei Williams și mă bucur că am reușit să înving în această confruntare foarte dificilă. M-am simțit mai bine cu spectatori în tribune. La retur am fost nevoită să anticipez unde ar putea servi pentru că ea servește mereu foarte puternic", a fost mesajul sincer al japonezei. 

Williams își vede astfel retezat visul de a câștiga cel de-al 24-lea turneu de Grand Slam al carierei și de a egala recordul deținut de Margaret Court. 

75 de minute a durat meciul Osaka - Williams 3 titluri de Grand Slam are Osaka în palmares (AO 2019, US Open 2018 și 2020) Etichete: serena williams , australian open , naomi osaka
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă