Naomi Osaka a făcut o criză de nervi pe teren la US Open, iar după meci a anunțat, în lacrimi, că ia o pauză de la tenis

1 lună in urmă 37

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Jucătoarea din Japonia, locul 3 WTA, a avut o prestația solidă în primul set, pe care l-a câștigat, dar începând cu actul secund evoluția sa a început să scadă, iar nervii au apărut.

Naomi Osaka, criză de nervi la US Open

Lucrurile au început să ia o turnură neașteptată din finalul setului secund, când Leylah Fernandez a făcut break-ul și a trimis actul în tiebreak. 

În tiebreak, Naomi Osaka a ajuns să fie condusă 0-4, moment în care a izbucnit într-un acces de furie și a dat cu racheta de suprafața de joc. După următorul punct, de asemenea pierdut, nipona a repetat gestul de nervozitate, fără să fie, însă, avertizată de arbitru.

Naomi Osaka a pierdut tiebreak-ul setului secund la 2, după nu mai puțin de cinci erori neforțate. După ultimul punct, nipona a părăsit arena țipând și a mers în zona vestiarelor, cu capul acoperit de un prosop, anunță USA Today.

În decisiv, Leylah Fernandez a dictat jocul și s-a impus la 4, iar Naomi Osaka a părăsit direct arena după ultimul punct.

Galerie Foto

Naomi Osaka a anunțat că ia o pauză de la tenis

La conferința de presă de după joc, Naomi Osaka a apărut vizibil afectată de cele întâmplate pe teren și a anunțat, cu lacrimi în ochi, că va lua o pauză pe perioadă nederminată de la tenis.

Să fiu sinceră, mă aflu într-un punct al vieții în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare.

Nu știu când o să mai joc tenis și care e următorul meu meci. Voi lua o pauză pentru o vreme. În ultimul timp, nu mai simt nicio bucurie nici măcar atunci când câștigat.

Mă simt ușuartă, doar atât. Când pierd, sunt foarte tristă. Nu cred că e normal acest lucru. Vreau să scap de aceste stări”, a recunoscut Naomi Osaka.

Etichete: us open , naomi osaka , leylah fernandez
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă