Naomi Osaka a alungat depresia și a petrecut pe iaht, în Grecia! Apariție extravagantă a niponei | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 14

Naomi Osaka (23 de ani) a luat o pauză de la tenis și petrece o vacanță de vis în Grecia! Cvadrupla campioană de Grand Slam s-a relaxat miercuri la bordul unui iaht.

O excursie cu iahtul era tot ce avea nevoie Naomi Osaka pentru a alunga depresia.! Nipona și-a ales o destinație de vacanță neașteptată, mergând să viziteze insulele grecești!

Naomi, fost lider WTA și deținătoare a patru titluri de Grand Slam, a avut probleme de anxietate și depresie în ultimul timp! Din acest motiv, Osaka s-a retras de la mai multe turnee importante, cum ar fi Roland Garros, Wimbledon sau Indian Wells.

Naomi Osaka a alungat depresia și a petrecut pe iaht, în Grecia! Nipona a vizitat o insulă preferată de bogații lumii

Naomi Osaka a avut o apariție extravagantă după ce a declarat forfait pentru turneul de la Indian Wells! Japoneza s-a fotografiat la bordul unui iaht, apoi a vizitat insula grecească Mykonos.

Insula Mykonos este destinaţia preferată de bogații lumii, fiind vizitată de foarte multe celebrități în ultimii ani! Aici și-au făcut apariția vedete precum Leonardo DiCaprio, Richard Branson sau Bella Hadid.

Naomi Osaka a avut nervii întinși la maximum în ultimul meci

Naomi Osaka avea nevoie de o astfel de escapadă, ținând cont că a fost extrem de nervoasă în acest sezon! Osaka și-a ieșit din minți în ultimul meci pe care l-a disputat în circuit, 7-5, 6-7(2), 4-6 cu Leylah Fernandez, în turul al treilea la US Open! Ea a izbit cu racheta de pământ în două rânduri și a scăpat ca prin urechile acului de amendă.

Naomi a șocat după meciul pierdut la US Open, izbucnind în lacrimi la conferința de presă! Totodată, japoneza a afirmat ca va lua o pauză de la tenis și nu știe când va mai reveni pe teren. Osaka a picat pe locul 12 WTA din cauza ultimelor rezultate.

The post Naomi Osaka a alungat depresia și a petrecut pe iaht, în Grecia! Apariție extravagantă a niponei | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă