Nana Falemi a sărit la gâtul fanilor săi din cauza războiului CSA – FCSB: „Vă dau delete! Eu nu am treabă cu ura voastră! La revedere”

2 luni in urmă 18

Nana Falemi, fost jucător al Stelei din perioada 2000-2005, este enervat de cearta dintre suporterii celor de la FCSB cu cei de la CSA Steaua. Fostul jucător din naționala Camerunului a declarat că nu poate face diferențe între cele două grupări.

„Eu n-am niciun interes. Eu iubesc Steaua, am trăit în cartierul Militari. Eu aleg să spun Steaua în continuare și am respect și pentru CSA Steaua și pentru FCSB”, a punctat de fiecare dată Nana Falemi.

Fostul jucător din Liga 1 a răbufnit azi pe rețelele de socializare, într-o postare pe Facebook. Falemi a fost deranjat că suporterii care se certau chiar la postările sale.

Nana Falemi, necruțător cu cei care se războiesc pe tema Steaua – FCSB: „Nu am treabă cu ura voastră. Duceți-vă cu ea unde vreți”

„Pentru toti cei care isi dau cu parerea pe pagina mea, care dintre CSA sau FCSB este Steaua:
Nu ma intereseaza parerea voastra, absolut deloc! (puteati sa va dati seama, pana acum, in ani de zile, daca erati atenti)

Mergeti pe alta pagini! Nu e locul vostru aici, pe pagina mea! Dati singuri Unsubscribe / Delete ca va pierdeti timpul, aici; in plus imi luati din timp, ca sa va dau Delete!!

(Cand o sa ma vedeti pe mine, ca vin pe paginile voastre, sa va spun ce sa credeti, atunci puteti sa faceti si voi la fel, pana atunci: La revedere! )

PS. Am tot respectul pentru Steaua FCSB și pentru Steaua CSA, ca unul care a crescut in ambele grupari, si ambele cluburi sunt in sufletul meu; Ghencea mai presus de toate!

Daca voi va urati unii pe altii, e problema voastra. Eu nu am treaba cu ura voastra! Eu am fost in teren, voi in tribuna. Privim diferit, simtim diferit. Ura voastra e treaba voastra, dar duceti-va cu ea, unde vreti, nu pe pagina mea!”, a fost reactia nervoasa a lui Falemi pe contul sau de Facebook.

Pentru toti cei care isi dau cu parerea pe pagina mea, care dintre csa sau fcsb este Steaua:
Nu ma intereseaza parerea…

Publicată de Falemi pe Duminică, 20 decembrie 2020

Nana Falemi a jucat pentru Steaua timp de cinci sezoane și este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din acea perioadă.

The post Nana Falemi a sărit la gâtul fanilor săi din cauza războiului CSA – FCSB: „Vă dau delete! Eu nu am treabă cu ura voastră! La revedere” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă