Nadine s-a confesat pentru prima oară și a recunoscut că a făcut terapie, înainte de a naște. „M-a ajutat să nu-l bat”

2 luni in urmă 22

Nadine este căsătorită și are un băiețel în vârstă de 10 ani, pe Noah. Fosta prezentatoare TV a mai vorbit despre copilăria chinuită pe care a avut-o, însă nu a recunoscut până acum, că a făcut terapie, pentru a nu deveni agresivă cu copilul său.

„Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru în terapie. Am stat în terapie 5 ani. Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja „curățenia” (în mare parte).

 Terapia m-a ajutat să nu-l bat, să nu-i spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă, și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat.

Nadine s-a confesat pentru prima oară și a recunoscut că a făcut terapie, înainte de a naște. „M-a ajutat să nu-l bat”

 Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez.

Ura pe care o revărsăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ură îndreptată înspre o situație din trecut, o persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din aceasta cauză.

Să ne căutam, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită”, s-a confesat Nadine, pe pagina ei de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă