Nadine a vorbit pentru prima oară despre viciile sale. „M-am lăsat de fumat şi de alcool”

1 săptămână in urmă 14


Nadine are 44 de ani, iar după ce va termina liceul este hotărâtă să urmeze două facultăți. În cadrul unui interviu acordat în emisunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, vedeta a vorbit despre viciile sale.


„M-am lăsat şi de fumat şi de alcool. Colegii mei se duceau la ţigară şi vroiam şi eu cu ei, dar nu m-am dus, pentru că eram în bătălia de a renunţa.


Sunt o tocilară ca la carte şi mă ajută că nu fumez şi că nu beau. Am câştigat mult timp din lipsa de alcool şi atunci asta mi-a omorât viaţa socială, pentru că dacă nu bei şi nu fumezi, la cum îmi construisem eu viaţa, nu ai ce să faci cu mine!”, a spus Nadine la Prima TV.Nadine iubeşte limba română şi este pasionată de biologie, psihologie și sociologie.


„Sunt pregătită pentru orice oportunitate, chiar dacă am 44 de ani! (…) La şcoală, acum, pentru prima dată am această experienţă fără frică.


Nu îmi este teamă de note, nu îmi este teamă că voi fi bătută acasă, nu îmi este teamă că profesorul mă va face de râs, mă va urechea, va urlă la mine sau că va râde cineva de mine! Ştii cât de bine se învaţă fără frică?”, a mai completat vedeta.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă