Nadia Comăneci și-a luat rămas-bun de la Ivan Patzaichin printr-un mesaj emoționant

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Ivan Patzaichin s-a născut pe 26 noiembrie 1949, la Mila 23 din Delta Dunării şi, din păcate, a trecut la cele veşnice pe 5 septembrie 2021 după ce s-a luptat cu demnitate cu o boală incurabilă. Alături de Nadia Comăneci, Ilie Năstase și Gică Hagi, ”amiralul” este poate cel mai de seamă reprezentant al sportului românesc.

Nadia Comăneci și-a luat rămas-bun de la Ivan Patzaichin: ”O legendă nemuritoare”

"Un gigant al sportului... o legendă nemuritoare... un prieten drag... un om minunat. RIP, dragă Ivan Patzaichin", a notat Nadia Comăneci pe pagina personală de Instagram, alături de două fotografii ale marelui sportiv.

nadia-insta

Mesajul Nadiei Comăneci după decesul lui Ivan Patzaichin / Foto: Instagram @comaneci10

A fost de patru ori laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară. Mexico ’68, Munchen ’72, Montreal ’76, Moscova ’80 şi Los Angeles ’84. A adunat cu totul 7 medalii la aceste competiţii pentru că la gâtul său au fost puse şi trei medalii de argint. De asemenea, are în palmares și 22 de medalii în 11 ediții Mondiale, 9 medalii de aur, 4 de argint și 9 de bronz.

Sub conducerea antrenorului Ivan Patzaichin, sportivii români au adunat în jur de 150 de medalii la cele mai importante competiţii europene şi mondiale.

Etichete: ivan patzaichin , nadia comaneci , ivan patzaichin a murit , mesaj nadia comaneci
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă