Nadia Comăneci a renunțat la masca de protecție împotriva COVID: „O port doar în avion!” De ce a luat sportiva această decizie | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 21

Dacă în România, spitalele nu mai fac față din cauza celui de-al patrulea val de îmbolnăviri cu COVID, care pare să adâncească țară într-o criză sanitară fără precedent, pe continentul nord-american viață se pare că a revenit aproape la normal, după ce un procent seminificativ de oameni au fost vaccinați.

O confirmă chiar Nadia Comăneci, care locuiește în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii.

„Aici nu se mai poartă masca. Ea este recomandată doar celor nevaccinati. Pe stradă umblăm că și înainte de izbucnirea pandemiei. Masca o mai purtăm doar în avion sau în aeroport. Viață de zi cu zi a revenit aproape de normal”, a declarat Nadia Comăneci în exclusivitate pentru Prosport.

Nadia Comăneci a renunțat la masca de protecție împotriva COVID: „O port doar în avion!”

Zeița „de la Montreal” a explicat că, atât ea cât și ceilalți membri ai familiei ei, s-au vaccinat cu serul împotriva Coronavirusului. „Cu toții avem vaccinul făcut”, a mai spus ea pentru ProSport.

Nadia Comăneci petrece câte 45 de minute în sala de fitness!

De foarte mulți ani, Nadia obișnuiește să între zilnic în sala de fitness.

„Nu am renunțat niciodată la sport, la ideea de mișcare. Zilnic petrec câte 45 de minute în sala de fitness. Fac bicicletă și nu numai”, a mai dezvăluit ea.
Întrebată câte kilograme are acum, ea ne-a oferit un răspuns valabil oricând: „Nu kilogramele contează. Important e să avem tot timpul un corp tonifiat”, a declarat ea.

Nadia Comăneci ia vitamine nu doar pentru lupta împotriva COVID!

De ani buni, Nadia Comăneci, obișnuiește să ia zilnic multivitamine pentru a-și asigura o bună întreținere a sănătății.

„De foarte mulți ani iau multivitamine, iar când am început să le iau nici nu ne gândeam vreodată că ar putea veni o astfel de pandemie. Este important să ai grijă, pas cu pas, de sănătatea ta”, a punctat ea.

The post Nadia Comăneci a renunțat la masca de protecție împotriva COVID: „O port doar în avion!” De ce a luat sportiva această decizie | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă