”N-o să-l lovesc pe Novak!” Reacția fermă a unui mare rival al lui Djokovic după anularea vizei de Australia

5 zile in urmă 9

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 12:45

368 citiri

”N-o să-l lovesc pe Novak!” Reacția fermă a unui mare rival al lui Djokovic după anularea vizei de Australia

Britanicul Andy Murray a declarat, vineri, că situaţia creată de problemele pe care le are Novak Djokovic cu viza de Australia nu este una bună şi că îşi doreşte să se rezolve totul.

“Nu este o situaţie bună. Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. Nu este pentru nimeni o situaţie bună. Nu ştiu care va fi procesul acum. Nu ştiu ce cale va alege, dacă poate face apel şi cât ar dura. Se poate antrena în continuare pe parcursul procesului? Poate participa la turneu? N-am nicio idee.

Evident, vreau ca situaţia să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea. S-a lungit totul prea mult şi nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open şi nici pentru Novak. Evident, mulţi oameni au criticat de asemenea guvernul aici. Nu a fost bine”, a spus Murray.

Andy Murray s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Sydney, trecând în semifinale de Reilly Opelka, scor 6-7 (6), 6-4, 6-4.

Citeste si:

 ”Fiul meu a suferit tortură!”

Djordje Djokovic, fratele lui Novak Djokovic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că liderul ATP a efectuat un antrenament după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de...

 ”Am zburat aici pentru a juca”. Sârbul a ieșit la antrenament! FOTO

La capătul unei zile agitate, în care a câștigat un proces cu statul australian care îi anulase viza de intrare în țară, tenismenul sârb Novak Djokovic a oferit o primă reacție. În...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă