"N-are un psihic foarte puternic, își face bagajul și pleacă!" Replica lui Iordănescu jr. după afirmațiile lui Pițurcă

1 săptămână in urmă 16

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Răspunsul lui Edi Iordănescu pentru Victor Pițurcă

Fostul selecționer a afirmat că Iordănescu jr. nu ar fi trebuit să renunțe la clauza de 500.000 de euro, din contractul cu gruparea roș-albastră. Azi, a venit replica antrenorului care a pregătit-o pe FCSB în toamna lui 2021.

"Nu are legătură cu partea mentală. Am luat și CFR-ul într-un moment greu și am luat campionatul și Supercupa. Experiența mă ajută să fiu echilibrat din punct de vedere emoțional, dar, când lucrezi pentru un om care îți promite niște lucruri și îți dai seama că vrea să se implice la un nivel la care eu n-am fost de acord, îți dai seama că-ți faci rău ție dacă vei continua. Când ajungi la concluzia că nu mai ai perspective și e doar o chestiune de timp până se va rupe totul, nu ajungi decât să prelungești agonia.

În ceea ce privește clauza, eu am plecat, am renunțat la ea. Dacă rămâneam, patronul n-ar fi plătit niciodată clauza aia și mergeam, așa, într-o moarte clinică. M-a deranjat că mi-a fost afectată imaginea și cariera. Am fost adus din postura de antrenor campion, cu rezultate, și nu am bătut eu ușa nimănui, dimpotrivă.", a declarat Edi Iordănescu, la ProX.

Edi Iordănescu, o înfrângere în 11 meciuri la FCSB

În cele două luni și jumătate în care a fost antrenată de Edi Iordănescu, FCSB a disputat 11 partide și a înregistrat opt victorii, două remize și o înfrângere.

Prima remiză, cu Sepsi, și înfrângerea de la Cluj au venit chiar în primele două meciuri, rezultate urmate de opt victorii consecutive, serie încheiată de remiza de la Voluntari, ultimul meci pentru Edi Iordănescu la FCSB.


”Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze” - Victor Pițurcă

Etichete: victor piturca , edi iordanescu , gigi becali

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă