"N-ar trebui să ardă nicio casă!" Ce spune Adrian Iencsi despre situația de la Rapid

1 lună in urmă 5

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

A urmat la timona echipei Mihai Iosif, iar în prezent gruparea giuleșteană e condusă de Nicolae Grigore.

În runda cu numărul 18 a Ligii a doua, Rapid a suferit sâmbătă a cincea înfrângere a sezonului, scor 1-3 cu Csikszereda, și a coborât pe locul 7 în clasament, cu 27 de puncte, la egalitate cu Petrolul, locul 6, dar cu un golaveraj superior.

Fost idol în Giulești, Adrian Iencsi spune că situația actuală e trupei lui Angelescu nu e un capăt de țară.

„N-ar trebui să ardă nicio casă. E normal ca fanii să fie dezamăgiți. Ei vor ca echipa să lupte, nu neapărat să câștige. Toată lumea să fie încurajată în aceste momente grele, atât băieții cât și staff-ul tehnic. Echipa e în grafic, cu o victorie poți ajunge pe locul 3.

Mai sunt 3 meciuri în care ar putea să obțină maximum de puncte. Au capacitatea de a obține trei victorii. Valoarea lotului este net superioară celorlalte echipe din Liga 2.

Nu știm dacă Nicolae Grigore s-a simțit rău, poate nu a avut puterea să vorbească după meci. Noi cred că gândim greșit: dacă antrenezi la Liga 3 sau Liga 2 și ai ofertă de la Liga 1 se spune că ai adus auntrenor de eșalon inferior. Când antrenezi direct în Liga 1, cică nu ți-ai făcut rodajul… E foarte greu să acumulezi experiență… Antrenorii tineri trebuie încurajați tot timpul”, a spus Iencsi, pentru ProSport. 

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă