"N-am mai văzut așa ceva". Reacția lui Crăciunescu după ce Neymar a fost apărat de scutieri pe teren, la Marseille - PSG

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Sepsi, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ion Crăciunescu: "E prima dată când văd așa ceva"

Fostul mare arbitru internațional susține că nu a mai văzut așa ceva. În plus, măsurile luate puteau fi altele.

"Știi ce e urât? Să bați corner protejat de scutieri. Mie mi se pare chiar prea mult. E prima dată când văd așa ceva. Putea să oprească jocul, anunță la stație, mai dă un timp.

Eu zic că era cazul. Nu vă dați seama ce deserviciu face fotbalului, dacă am ajuns să stăm la cornere cu scutierii?", a spus Ion Crăciunescu la Liga Digisport.

Neymar, flancat de bodyguarzi în timpul derby-ului Marseille - PSG. Brazilianul, apărat cu scuturile și cu un gard mobil

Neymar (29 de ani) a fost cel mai ”vânat” fotbalist de pe teren. Starul brazilian a avut parte de un tratament ostil din partea fanilor lui OM, astfel că a avut nevoie de protecție chiar și în timpul partidei.

Practic, oamenii de ordine alergau pe teren după Neymar. La fiecare lovitură de colț, acesta era flancat de bodyguarzi, pentru a fi protejat de obiectele aruncate din tribune. Au venit chiar cu un gard mobil pentru ca fotbalistul să-și poată vedea liniștit de joc.

Bodyguarzii îl flancau de fiecare dată pe Neymar cu scuturile, dar și cu gardul mobil, mai ales că furia celor din tribune nu contenea. Multe sticle de plastic zburau spre teren, astfel că stewarzii au avut de lucru pe aproape întreaga durată a partidei.

Etichete: neymar , ion craciunescu , marseille psg
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă