"N-am mai văzut așa ceva". Bogdan Andone și-a făcut praf jucătorii după Voluntari - Astra 1-3. A atacat și conducerea

2 luni in urmă 1

Liga 1: Dinamo - FCSB, miercuri, 20:45, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, joi, 13:30, Digi Sport 1

Noul antrenor al ilfovenilor susține că ceea ce au făcut elevii săi pe teren nu poate fi explicat.

"Chiar le-am și scris pe foaie: atenție la minge descoperită pentru că Budescu coboară, va juca în spatele postului. Subliniat cu roșu: pleacă Stahl, Vali Gheorghe! 1-0 Budescu. Așa a fost: pleacă Stahl, 1-0, minge descoperită, pas în față, când le-am spus să se retragă să-și ia adâncime.

Sunt niște greșeli care nici la copii și juniori nu se fac. La echipele antrenate de mine nu îmi amintesc niciodată în carieră să facem asemenea greșeli. Asta nu mai e antrenor.

La Marcelo, a fost la 6 metri, cu poarta goală și a dat pasă în spate. Așa ceva eu nu am mai văzut, sunt lucruri care țin de personalitatea jucătorului, de valoarea lui. Ce să fac?", a spus Bogdan Andone la finalul meciului.

Bogdan Andone, atac la conducerea echipei

Bogdan Andone nu s-a rezumat numai la jucători. Antrenorul a trimis săgeți și către conducerea echipei.

"Am discutat de mult cu conducerea că mai e nevoie de jucători. Nu știu ce se vrea, vedem. Dacă nu, jucăm cu juniorii. Și azi am avut la un moment dat 4-5-6-7 juniori.

Jucăm, vedem ce putem face. Facem un punct, 5, 7, 20. Până la urmă, e strategia clubului. Eu sunt pus aici să antrenez și antrenez ce am. Atâta putem, atâta facem. Am contract un an și jumătate, vin și antrenez.

Ce mi se aduce, aia antrenez. Mi se aduc juniori, antrenez juniori. Mi se aduc jucători de valoare, antrenez jucători de valoare", a precizat Andone.

FC Voluntari rămâne pe locul 15, penultimul, cu 17 puncte.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: bogdan andone , voluntari , voluntari - astra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă