"N-am mai văzut așa ceva". Balotelli, dat de gol. "Mintea lui pur și simplu o lua razna. Îi răspundea antrenorului, dădea autogoluri"

3 zile in urmă 21

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester City - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

Rickie Lambert: "Mario Balotelli îi răspundea lui Brendan Rodgers"

"Era un băiat bun, copilăros, dar plăcut. Însă imediat ce pășea pe terenul de antrenament, devenea o altă persoană. Sincer, n-am mai văzut așa ceva. Eu eram la apogeul meu ca profesionist, deci să dau peste el a fost cam...

La început dădea totul când juca. Dar la antrenament se vedea că nu dă tot ce poate. Îi răspundea lui Brendan Rodgers, iar mie mi-a rămas asta în cap. Faptul că juca în fața mea nu m-a deranjat la început. M-am gândit că mă voi strecura și eu, dar văzând cum era el la antrenament, iar apoi faptul că juca nu m-a afectat deloc", a spus Lambert.

  • Mario Balotelli, în vârstă de 30 de ani, a jucat la Liverpool în perioada august 2014 - august 2015.

Rickie Lambert: "I-am spus lui Brendan să nu mă mai pună în echipă cu Balotelli niciodată"

"M-a luat capul într-un antrenament și a trebuit să intervin și să-i spun lui Brendan să nu mă mai pună în echipă cu el niciodată. Cred că Stevie Gerrard a spus la fel. Mintea lui pur și simplu o lua razna. Dacă nu erau lucrurile cum voia el, el pur și simplu strica antrenamentul. Dădea mingea afară, marca autogoluri", a dezvăluit Lambert.

Brendan Rodgers a intenționat să-l aducă pe Alexis Sanchez alături de Rickie Lambert, însă în cele din urmă Alexis a mers la Arsenal, iar la Liverpool a ajuns Mario Balotelli, de la AC Milan, pentru 20 de milioane de euro.

"Vorbeam cu Joe Hart și cu băieții de la naționala Angliei și spuneau că el era la fel și la City. I-am întrebat cum a scăpat cu așa ceva? Ei doar dădeau din cap", a mai spus Lambert, care practic lămurește faptul că problemele pe care le avea Balotelli peste tot nu erau chiar întâmplătoare.

Din decembrie 2020 a ajuns în Serie B, la Monza și a ajuns să fie cotat la doar 1,5 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Cea mai mare valoare de piață a sa a fost de 32 de milioane de euro, în iunie 2012.

Etichete: liverpool , mario balotelli , brendan rodgers , rickie lambert
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă