"N-ai tupeu să-mi faci mie așa ceva!" Ibrahimovic rupe tăcerea după gestul golănesc: ce ar fi făcut Azpilicueta

1 săptămână in urmă 12

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Momentul în care Ibrahimovic îl doboară pe Azpilicueta cu un gest violent

Galerie Foto

La o săptămână după acel incident, atacantul suedez al lui AC Milan a rupt tăcerea. Fotbalistul de 40 de ani a afirmat că ar face din nou acel gest.

Ibrahimovic pretinde că Azpilicueta a început totul, în momentul în care a făcut comentarii nepotrivite la adresa unui tânăr jucător suedez.

"L-am ciocnit intenționat pe Azpilicueta. Nu mi-e rușine să recunosc asta, pentru că a făcut un gest prostesc la adresa unui coleg. S-a dat mare în fața lui. A fost o prostie, dar aș face-o din nou, doar ca să-l fac să înțeleagă: pur și simplu nu faci așa ceva! N-ai tupeu să-mi faci mie așa ceva. Îți arăt eu ce se întâmplă dacă-mi faci mie așa ceva. De asta am reacționat așa.

Ce poate să zică el? Nu-mi va spune mie lucrurile astea, dar i le spune colegului meu, care nu a reacționat, pentru că e prea drăguț. N-a fost un gest frumos din partea mea, dar l-aș face din nou. Ăsta sunt, nu mi-e rușine să o spun. Azpilicueta trebuie să înțeleagă că nu poți scoate din sărite un om care este întins la pământ. Nu ataci un câine care nu latră. Atacă pe cineva care e în stare să reacționeze. E ușor să te iei de colegii mei care au 20 de ani și sunt băieți de treabă. Sper să înțeleagă acum.", a afirmat Ibrahimovic, pentru The Guardian.

VIDEO Gestul golănesc al lui Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic va rata primul meci de baraj pentru Mondiale

Jucătorii spanioli au protestat vehement după ce arbitrul de centru Felix Brych a părut a nu-l sancționa pe Zlatan Ibrahimovic. Asta după ce incidentul nu a fost verificat nici în camera VAR.

Însă Zlatan Ibrahimovic nu a scăpat cu fața curată - în raportul de joc trimis la UEFA figurează faptul că a primit cartonașul galben - fiind al doilea avertisment din preliminarii, starul suedez va fi suspendat și va rata astfel primul meci de baraj din martie. 

Suedia va fi cap de serie și va avea avantajul de a juca pe teren propriu în primul meci din playoff-ul de calificare la Mondialul din Qatar.

Etichete: spania , zlatan ibrahimovic , suedia , cesar azpilicueta

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă