Muzică electronică și focuri de artificii în noaptea de Revelion la Brașov

3 săptămâni in urmă 11

Piața Sfatului din municipiul Brașov va găzdui de Revelion o serie de evenimente dedicate trecerii în noul an la care vor participa mai mulți artiști, precum și focuri de artificii. Evenimentele vor debuta în Piața Sfatului iar participarea va fi deschisă fiecărei persoane, însă pentru a evita aglomerațiile evenimentul de la Brașov va fi transmis live la televiziune și radio, transmite Rador.

Anul acesta spectacolul din centrul municipiului va fi unul de muzică electronică, iar artificiile de la miezul nopții vor fi extinse către cartiere, spune viceprimarul Flavia Boghiu:

„Avem pregătit pentru brașoveni și turiști atât un spectacol de muzică electronică cât și un spectacol de lumini, ambele în Piața Sfatului. Spectacolul va începe odată cu orele 20, iar de la ora 22 va fi transmis live atât pe tv, cât și pe radio pentru ca toți cei care sunt cu sufletul aproape de Brașov să se bucure alături de noi. Pe lângă asta și anul acesta am reușit să achiziționăm spectacole de artificii pentru patru zone din Brașov, astfel încât și cei din cartiere vor putea să se bucure de acest moment.”

Spectacolul pirotehnic va dura 8 minute, prilej cu care participanții vor putea vedea cerul Brașovului colorat de peste 7.000 de focuri de artificii.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă